جهاددانشگاهی از مجموعه‌های پیشران در حوزه اشتغالزایی و کارآفرینی است

۰۲ مرداد ۱۴۰۲ | ۱۴:۲۱ کد : ۶۰۰۳۵ تجاری سازی و اقتصاد دانش بنیان
مدیرعامل شرکت کسب و کار رضوی گفت: جهاددانشگاهی از مجموعه‌های پیشران در حوزه اشتغالزایی و کارآفرینی است.
جهاددانشگاهی از مجموعه‌های پیشران در حوزه اشتغالزایی و کارآفرینی است

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی، مجید منفرد با بیان این مطلب افزود: جهاددانشگاهی می‌تواند با سوابق علمی و اجرایی خود بسیاری از نیازهای سازمان‌ها در حوزه اشتغالزایی و کارآفرینی را تامین نماید.

وی تصریح کرد: مدل های مختلفی در کشور در حوزه اشتغالزایی و کارآفرینی اجرا شده است اما بیشتر این مدل‌ها به دلیل عدم پشتوانه آموزشی و توانمندسازی با شکست مواجه شده‌اند که نتیجه آن تبدیل بیکاران به بیکاران بدهکار بوده است.

به گفته مدیرعامل شرکت کسب و کار رضوی، مدل‌های اشتغالزایی و کارآفرینی که در جهاددانشگاهی اجرا شده است علاوه بر اینکه از پشتوانه آموزشی برخوردار بوده است منجر به توانمندسازی هم شده است.

منفرد به راه اندازی مرکز منش(مرکز نوآوری و شتابدهی) در جهاددانشگاهی خراسان رضوی اشاره و خاطرنشان کرد: این مرکز می‌تواند برای راه‌اندازی کسب و کارهایی که توسط دانشجویان پیگیری می‌شود، مفید باشد.

کلید واژه ها: چهل و سومین سالگرد تشکیل جهاددانشگاهی فصل43