در سفر دو روزه به این استان انجام گرفت؛

بازدید رییس جهاددانشگاهی از برخی مراکز این نهاد در استان گیلان

۲۸ تیر ۱۴۰۲ | ۱۸:۱۰ کد : ۵۹۸۲۵ عمومی تاپ خبر
رییس جهاددانشگاهی و هیات همراه از برخی مراکز این نهاد در استان گیلان بازدیدکردند و در جریان وضعیت فعالیت آنها قرار گرفتند.
بازدید رییس جهاددانشگاهی از برخی مراکز این نهاد در استان گیلان

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی استان گیلان، دکتر حسن مسلمی نائینی رییس جهاددانشگاهی و هیئت همراه امروز (چهارشنبه 28 تیر ماه) در سفر به استان گیلان از ساختمان معاونت آموزشی، مراکز آموزش کوتاه‌مدت شماره ۱ ، مرکز آموزش زبان، ساختمان معاونت فرهنگی و خبرگزاری‌های ایسنا و ایکنا بازدید این نهاد در استان گیلان بازدید کردند.

دکتر مسلمی نائینی در این بازدید که با همراهی رییس، معاونان و مدیران سازمان جهاددانشگاهی استان گیلان انجام گرفت، ضمن دیدار و گفتگوی اجمالی با جهادگران در جریان وضعیت فعالیت این مراکز قرار گرفت.

دیدار با دکتر اسدالله عباسی استاندار گیلان و آیت‌الله رسول فلاحتی نماینده ولی‌فقیه در استان و امام‌جمعه رشت از دیگر برنامه‌های رییس جهاددانشگاهی در روز دوم سفر به این استان است.