برگزاری کارگاه‌های تجاری‌ سازی فناوری با رویکرد محصول و بازار

۲۸ تیر ۱۴۰۲ | ۱۵:۱۱ کد : ۵۹۸۱۱ تجاری سازی و اقتصاد دانش بنیان
مدیر مرکز نوآوری و شتاب دهی منش جهاددانشگاهی علوم پزشکی تهران از برگزاری سری کارگاه‌های تجاری‌ سازی فناوری با رویکرد محصول و بازار در مرکز منش خبر داد.
برگزاری کارگاه‌های تجاری‌ سازی فناوری با رویکرد محصول و بازار

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی علوم پزشکی تهران، علیرضا عمومی گفت: مجموعه کارگاه های تجاری سازی فناوری با رویکرد محصول و بازار (مردادماه ۱۴۰۲) در مرکز منش توسط هسته‌های فناور مستقر در مرکز برگزار می‌ شود.

بنابر اظهارات وی ، اعضای تیم‌های واحدهای فناور مستقر در مرکز برگزارکنندگان و ارائه دهندگان این سری کارگاه‌ها هستند، این کارگاه‌ها با هدف توسعه محصول و توسعه بازار در مسیر تجاری‌ سازی فناوری‌ها و همچنین ایجاد انگیزه در تیم‌ها و واحدهای فناور مستقر در مرکز ارائه می‌ شود.

وی افزود: ثبت نام در این سری کارگاه‌ها دارای تخفیف دانشجویی و همچنین تخفیف در ثبت نام گروهی است، در پایان به شرکت کنندگان گواهینامه معتبر جهاد دانشگاهی اعطا می‌ شود.

عمومی از ادامه‌ دار بودن این کارگاه‌ها تا پایان سال و جهت‌گیری بهتر در عنوان کارگاه‌ها و سرفصل‌های آن با بازخورد از شرکت کنندگان خبر داد.