رییس جهاددانشگاهی آذربایجانشرقی خبر داد:
تهیه پکهایی برای بهرهمند شدن عشایر از روشنایی
به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی آذربایجانشرقی، مهندس علی اصغر فاتحیفر، رئیس سازمان جهاددانشگاهی استان، 26 تیرماه در نشست با رئیس شورای سیاست گذاری ائمعه جمعه استان با بیان اینکه جهاددانشگاهی از بدو تاسیس به عنوان نهاد عمومی غیردولتی فعالیتهای خود در حوزههای فرهنگی و علمی را تداوم میدهد، افزود: این نهاد به صورت خودگردان اداره شده و تنها ۵ الی ۷ درصد بودجه آن از طریق اعتبارات دولتی تامین میشود.
وی با تشریح عملکرد بخشها و معاونتهای مختلف سازمان جهاددانشگاهی استان، اظهار کرد: پژوهشکده توسعه و برنامه ریزی جهاددانشگاهی در قالب سه کارگروه "توسعه مدیریت، برنامه ریزی شهری و جامعه شناسی" در حوزه مطالعاتی فعالیت داشته و با ارگانهای مختلف قراردادهایی دارد.
رئیس سازمان جهاددانشگاهی استان با بیان اینکه معاونت پژوهشی نیز در حوزههای مختلف ظرفیت فعالیت داشته و در حال حاضر در حوزه پزشکی و انرژیهای تجدیدپذیر فعال است، افزود: احداث نیروگاههای خورشیدی در نقاط مختلف از جمله کارهای این معاونت است.
وی، به فعالیتهای جهاددانشگاهی استان در حوزه پزشکی نیز اشاره و خاطرنشان کرد: مراکز پزشکی این نهاد در حوزههای طب کار و پیشگیری فعال بوده و مرکز درمان ناباروری نیز به ویژه در حوزه جوانی جمعیت، فعالیت میکند.
فاتحیفر در ادامه از برنامهریزی جهاددانشگاهی استان برای احداث مجتمع پزشکی با نام دانشمند فقید "دکتر سعید کاظمی آشتیانی" خبر داد.
وی در بخش دیگری از سخنانش با تاکید بر اینکه جهاد دانشگاهی در شورای فرهنگ عمومی نیز حضور فعالی داشته و خود را مکلف به ارتقای سواد رسانه در جامعه میداند، افزود: در راستای ارتقای سواد رسانه طرحی آماده و کارگاههایی با اساتید برجسته برگزار کردیم و معتقدیم حتی ذرهای اثرگذاری در این حوزه بازهم ارزشمند است.
رئیس سازمان جهاددانشگاهی استان با اشاره به تلاش همکاران جهاددانشگاهی استان در راستای هوش مصنوعی در مباحث پزشکی و رسانهای، گفت: در این رابطه نیز موارد را بررسی و ارزیابی میکنیم تا بتوانیم اقداماتی انجام دهیم.
وی در ادامه به فعالیتهای رسانهای و تولیدمحتوایی در خبرگزاریهای ایسنا و ایکنا اشاره کرده و افزود: در مرکز افکارسنجی ایسپا نیز نظرسنجیها و افکارسنجیها در برهههای مختلف انجام شده و نتایج آن، جزو معتبرترین نظرسنجیهای کشور است.
وی با بیان اینکه معاونت آموزشی جهاددانشگاهی استان نیز جزو گستردهترین معاونتهای آموزشی بین جهاددانشگاهیهای سطح کشور است که فعالیتهای خود را به صورت اشتغال محور و مهارت محور پیگیری میکند، یادآور شد: این نهاد در شهرستانهای میانه، اهر و عجب شیر نیز مراکز آموزشی داشته و در تلاشیم گسترهی آموزشها را به مناطق محروم بکشانیم.
فاتحیفر در خاتمه از تلاش این نهاد برای راهاندازی مراکز ذخیره خون بندناف در چهار شهرستان خبر داد تا گستره این امکانات به مناطق محروم نیز برسد.
نظر شما :