فرماندار شهرستان کنگان:

آماده ایجاد مراکز پژوهش و فناوری جهاددانشگاهی در منطقه هستیم

۲۵ تیر ۱۴۰۲ | ۱۴:۲۰ کد : ۵۹۶۱۵ عمومی
فرماندار شهرستان کنگان در نشست با رییس جهاددانشگاهی بوشهر گفت: آماده انعقاد تفاهم نامه همکاری با جهاددانشگاهی جهت ایجاد مراکز پژوهشی و فناوری و آموزش و کارآفرینی درمنطقه هستیم.
آماده ایجاد مراکز پژوهش و فناوری جهاددانشگاهی در منطقه هستیم

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی بوشهر، احمد غریبی فرماندار شهرستان کنگان در نشست با علی احمدی زاده رییس جهاددانشگاهی بوشهر گفت: جهادانشگاهی از ابتدای تشکیل تاکنون خدمات ارزنده به نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران ارائه کرده و به عنوان مجموعه ای جهادی در همه حوزه ها پیشگام بوده است.

فرماندار کنگان ضمن نگاه ویژه جهاددانشگاهی به رفع نیازهای کشور افزود: شهرستان کنگان دارای ظرفیت های بسیار بالایی است که با توجه به استقرار پارس جنوبی در این شهرستان، جهاددانشگاهی می تواند به خوبی از پتانسیل و ظرفیت های منطقه جهت توسعه علم و فناوری و تولید تکنولوژی استفاده نماید.

غریبی در ادامه عنوان کرد: آماده انعقاد تفاهم نامه همکاری سه جانبه با جهاددانشگاهی و سازمان منطقه ویژه پارس جنوبی و فرمانداری جهت تعریف کارهای مشترک پژوهش و فناوری و آموزش و کارآفرینی هستیم.

وی در پایان گفت: ایجاد صنایع پایین دستی منطقه پارس جنوبی و ایحاد مرکز پایش سلامت در منطقه موضوعات مهمی است که جهاددانشگاهی می تواند در رفع نیازهای منطقه با کمک فرمانداری و منطقه پارس جنوبی  دنبال نماید و ما در استان آماده هرگونه همراهی را داریم.

ایجاد مرکز تخصصی آموزش و فناوری در منطقه پارس جنوبی

رییس جهاددانشگاهی بوشهر نیز در این نشست گفت: جهاددانشگاهی آمادگی راه اندازی مرکز آموزش تخصصی ویژه مناطق نفت و گاز و ایجاد مرکز پایش سلامت منطقه پارس جنوبی و مراکز فناوری در حوزه صنایع پایین دستی نفت و گاز را دارد.

علی احمدی زاده اظهار کرد: جهاددانشگاهی به عنوان مولود مبارک انقلاب اسلامی دارای ظرفیت های مهم در حوزه آموزش و پژوهش و فناوری است که می تواند نقش آفرینی ویژه ای در منطقه استراتژیک ویژه پارس جنوبی ایفا نماید.

احمدی زاده در ادامه افزود: سالیان قبل تفاهم نامه سه جانبه ای فی مابین سازمان منطقه ویژه پارس جنوبی و فرمانداری شهرستان کنگان و جهاددانشگاهی جهت تولید فناوری های مورد نیاز صنعت نفت و گاز و آموزش تخصصی آن منطقه و ایجاد یک مرکز تخصصی حوزه سلامت منعقد شده است که این نهاد آمادگی لازم جهت به اجرا درآمدن آن تفاهم نامه را دارد.

احمدی زاده ضمن امیدواری در خصوص توسعه فعالیتهای جهاددانشگاهی در آن منطقه افزود: راه اندازی مرکز پایش سلامت پارس جنوبی با استفاده از ظرفیتهای بالقوه جهاددانشگاهی در حوزه پزشکی ازجمله پژوهشگاه رویان، پژوهشکده سرطان معتمد و پژوهشگاه تخصصی ابن سینا می تواند مهم ترین الگوی کار تخصصی پزشکی مورد نیاز در آن منطقه باشد.

وی در پایان گفت: یکی از تعهدات منطقه پارس جنوبی مسیولیت اجتماعی می باشد که جهاددانشگاهی با توجه به گسترده بالای پژوهشی فناوری و پزشکی و آموزش های تخصصی می تواند مراکز مهمی را در در این راستا به کمک سازمان نفت و گاز پارس جنوبی ایجاد نماید.

 

کلید واژه ها: جهاددانشگاهی بوشهر


نظر شما :