کارگاه آموزشی دوخت عفیفانه «جلباب » برگزار شد

۲۵ تیر ۱۴۰۲ | ۰۷:۱۵ کد : ۵۹۵۶۹ آموزش و کارآفرینی
به مناسبت هفته عفاف و حجاب از سوی معاونت فرهنگی سازمان جهاددانشگاهی گیلان با همکاری موسسه آموزش عالی جهاددانشگاهی رشت و مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی رشت برگزار شد.
کارگاه آموزشی دوخت عفیفانه «جلباب » برگزار شد

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی گیلان شنبه ۲۴ تیر ماه کارگاه آموزشی دوخت عفیفانه «جلباب » به مناسبت هفته عفاف و حجاب از سوی امور قرآنی معاونت فرهنگی سازمان جهاددانشگاهی گیلان با همکاری موسسه آموزش عالی جهاددانشگاهی رشت و مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی استان در مجتمع آموزشی و پژوهشی این سازمان با حضور تعدادی از دانشجویان و کارکنان با تدریس خانم طاهره محمدزاده کارشناس ارشد طراحی پارچه و لباس، مدرس دانشگاه و سازمان فنی و حرفه ای برگزار شد.

گفتنی است، در این کارگاه نحوه برش انواع پارچه برای تهیه چادر و چگونگی دوخت آن به علاقه مندان آموزش داده شد.

کلید واژه ها: سازمان جهاددانشگاهی گیلان