پژوهشکده گیاهان دارویی جهاددانشگاهی تشریح کرد؛
جلوگیری از عرق کردن زیاد بوسیله گیاهان دارویی
به گزارش روابط عمومی پژوهشکده گیاهان دارویی جهاددانشگاهی، دکتر سعید توکلی، عضو هیات علمی این پژوهشکده در این خصوص اظهار کرد: یکی از راهکارهای رفع بوی عرق ،شستن محل بدبو با دم کرده بابونه –مورد- پوست انار- میوه کاج یا مریم گلی است.
وی با بان اینکه خوردن دم کرده مریم نخودی در نوبت صبح و عصر در جلوگیری از عرق کردن موثر است افزود: همچنین دم کرده برگ زرشک و دانه هل برای خوشبو کردن عرق بدن موثر می باشد.
توکلی عنوان کرد: برای درمان بوی بد عرق بعداز استحمام کمی آبلیمو به محل بمالید با اسیدی شدن محیط پوست باکتری های موجود نمی توانند فعالیت کنند و بوی بد به وجود نمی آید.
این عضو هیات علمی با بیان اینکه همه گیاهان تا حدی بر علیه باکتری های موجود بوی بدن تاثیر می گذارند یکی از راه ها را استفاده از این دئودرانت های گیاهی به شکل گرد در آوردن و مالیدن آن ها به محل مورد نظر است.
وی توصیه کرد: باید از خوردن سیر ، شنبلیله و گوشت گوسفند سالخورده خودداری شود .
توکلی استفاده از جوشانده برگ زبان گنجشک، جوشانده دانه مورد در روغن و عصاره برگ شیرین بیان را در رفع بوی بدن موثر دانست و آنها را دافع بوی بدن معرفی کرد.
نظر شما :