رییس مرکز گردشگری علمی- فرهنگی دانشجویان ایران بیان کرد:

بازدید ۱۰۳ هزار نفر از مراکز گردشگری و صنعتی

۲۰ اسفند ۱۳۹۷ | ۱۸:۰۷ کد : ۵۹۴۶ فرهنگی تاپ خبر
یعقوب‌زاده در مراسم اختتامیه سیزدهمین دوره طرح ملی "ایران مرز پرگهر" اعلام کرد: طی ۱۳ دوره برگزاری این طرح، دو هزار و ۷۹۰ اردو در سراسر کشور برگزار شد و ۱۰۳ هزار نفر تا پایان دی‌ماه از مراکز گردشگری و صنعتی بازدید‌‌ کردند.
بازدید ۱۰۳ هزار نفر از مراکز گردشگری و صنعتی

 

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی، رحیم یعقوب‌زاده رییس مرکز گردشگری علمی- فرهنگی دانشجویان ایران و رییس طرح ملی «ایران مرز پرگهر» درمراسم اختتامیه سیزدهمین دوره طرح ملی "ایران مرز پرگهر" با محوریت شهر گردشگر که امروز (دوشنبه ۲۰ اسفند) در دانشگاه تهران برگزار شد طی سخنانی با اشاره به تأسیس این مرکز در سال ۸۲، گفت: این مرکز در راستای رویکردهای فرهنگی جهاددانشگاهی تأسیس شد.

وی گفت: به غیر از طرح مرز پرگهر ما طرح‌های دیگری مثل دریای خاک برای حضور گردشگران در کویر، طرح گنبد گیتی برای کوه‌پیمایی و ۱۲ دوره همایش علمی خلیج فارس را برگزار کرده‌ایم، سال آینده نیز قرار است همایش خلیج فارس به صورت بین‌المللی برگزارشود.

رییس مرکز گردشگری علمی- فرهنگی دانشجویان ایران در خصوص نتایج برگزاری طرح ایران مرز پرگهر، گفت: اجرای این طرح موجب می‌شود دانشجویان نه تنها با میراث عظیم تمدنی ایران آشنا شوند بلکه در کنار آن از مراکز فناورانه و صنعتی نیز بازدید کنند، این امر سبب می‌شود با دستاوردهای ۴۰ ساله انقلاب نیز آشنا شوند.

 

برگزاری دو هزار و ۷۹۰ اردو در سراسر کشور

یعقوب‌زاده اعلام کرد: طی ۱۳ دوره برگزاری این طرح، دو هزار و ۷۹۰ اردو در سراسر کشور برگزار شد و ۱۰۳ هزار نفر تا پایان دی‌ماه از مراکز گردشگری و صنعتی بازدید‌‌ کردند.

غلامرضا غفاری معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم نیز با تأکید بر اینکه گردشگری و سفر صرفاً امری اقتصادی نیست و باید به جنبه‌های فرهنگی، اجتماعی، سیاسی و ... آن توجه شود، گفت: باید تأثیر گردشگری بر محل و مردم مقصد گردشگری نیز مورد توجه قرارگیرد.

احمد مسجدجامعی عضو شورای شهر تهران نیز به عنوان آخرین سخنران با اشار به اینکه بنیان این طرح توسط علی منتظری، رئیس اسبق جهاددانشگاهی بنا نهاده شده است، گفت: شهر گردشگر در ذات خود در فرهنگ ما وجود داشته است.

وی پیشنهاد کرد: در کنار استفاده از ظرفیت گردشگری، موضوع گزارش سفرنویسی نیز مطرح و بر روی آن کار شود. همچنین با اشاره به استفاده از شعر «ای ایران ای مرز پرگهر» در تیزر این جشنواره، به تاریخچه این شعر اشاره کرد و گفت: نباید در این شعر و آهنگ که پیشنیه ارزشمندی دارد داخل و تصرف شود.

در پایان این مراسم از کتاب «گردشگری شهری و رویکردهای معطوف به شهر گردشگر» و تمبر یادبود سیزدهمین دوره طرح ملی ایران مرز پرگهر رونمایی شد و در نهایت از دست‌اندرکاران برتر این دوره تجلیل‌ به عمل آمد.

 گفتنی است، مراسم اختتامیه سیزدهمین دوره طرح ملی ایران مرز پرگهر با محوریت «شهر گردشگر» با حضور عیسی علیزاده معاون فرهنگی جهاددانشگاهی، قدرت‌الله نوروزی شهردار شهر اصفهان، دلشاد نماینده مجلس و عضو کمیسیون گردشگری، احمد مسجد جامعی عضو شورای اسلامی شهر تهران، رحیم یعقوب‌زاده رییس مرکز گردشگری علمی- فرهنگی دانشجویان ایران و رییس طرح ملی «ایران مرز پرگهر» و جمعی از دانشجویان و علاقه‌مندان به حوزه گردشگری در دانشگاه تهران برگزارشد.

 


نظر شما :