معاون فرهنگی جهاددانشگاهی مطرح کرد:

قابلیت «طرح مرز پرگهر» برای گذر از گردنه‌های سخت توسعه

۲۰ اسفند ۱۳۹۷ | ۱۴:۰۳ کد : ۵۹۳۶ فرهنگی تاپ خبر
معاون فرهنگی جهاددانشگاهی در اختتامیه طرح ملی ایران مرز پرگهر با تأکید بر قابلیت این طرح گردشگری، گفت: تنها راه پیش‌ رو برای گذر از گردنه‌های سخت و رسیدن به توسعه پایدار، شناخت نقاط قوت و ضعف و اعتماد دانشگاهیان و نخبگان به راهکارهای مبتنی بر دانش است.
قابلیت «طرح مرز پرگهر» برای گذر از گردنه‌های سخت توسعه

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی، دکترعیسی علیزاده معاون فرهنگی جهاددانشگاهی، امروز، ۲۰ اسفندماه در مراسم اختتامیه سیزدهمین دوره طرح ملی ایران مرز پرگهر با محور شهر گردشگر طی سخنانی گفت: هویت ایرانیان از عوامل زنده بودن و پایداری حاکمیت و نظام‌های اجتماعی در طول تاریخ است که ابعاد مختلف تاریخی، جامعه‌شناختی و سرزمینی دارد و موجب شکل‌گیری روح مشترک در پرتو مسئولیت‌پذیری شده است.

وی تحولات سیاسی و اجتماعی دهه‌های اخیر را موجب ایجاد باور ما می‌توانیم دانست و گفت: این باور به ویژه در میان نخبگان و دانشگاهیان ایجاد شده و طرح این مسئله از این منظر حائز اهمیت است که توسعه رسانه‌های نوین و مجازی در برخی موارد موجب آشفتگی فرهنگی، بحران هویت و افول برخی ارزش‌های فرهنگ بومی شده است. لذا دغدغه‌مندان فرهنگی باید متناسب با این فضا در جهت بالندگی فرهنگی و نوسازی فرهنگی آحاد جامعه به ویژه نسل جوان و دانشگاهی کوشا باشند.

دکترعلیزاده افزود: در همین راستا معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی در قالب برنامه‌ها و جشنواره‌های متعدد فرهنگی با تأکید بر هویت و شناسایی مفاخر گام‌های مؤثری را در راستای تقویت روحیه خودباوری و احیای هویت ملی برمی‌دارد که از آن جمله طرح ملی ایران مرز پرگهر است.

معاون فرهنگی جهاددانشگاهی با اشاره به اینکه مرکز گردشگری علمی فرهنگی دانشجویان ایران، بازدید هدفمند دانشگاهیان از مراکز علمی و فناورانه و میراث تاریخی کشور را به منظور شناساندن فرهنگ و تمدن ایرانی به نسل جوان به ویژه دانشگاهیان برنامه‌ریزی کرده است، گفت: با اجرای این طرح دانشجویان ضمن بازدید از مواریث تاریخی و تمدنی، با دستاوردهای فناورانه، علمی و فنی نیز آشنا شوند و با مسئولیت‌پذیری و به دور از هرگونه تعصب و تقلید در جهت رشد و پیشرفت کشور گام بردارند و به عبارتی به عنوان سفیران غیررسمی راوی صادق حدیث استقلال، پیشرفت، خودباوری مردمان این سرزمین در حوزه‌های صنعت، گردشگری، کشاورزی، پزشکی و علوم انسانی باشند.

وی افزود: طرح ملی ایران مرز پرگهر به مثابه رویدادی گردشگری و علمی قابلیت فرهنگ‌سازی و معرفی توانمندی‌های این مرز و بوم را به دانشگاهیان دارد. لذا تنها راه پیش‌ رو برای گذر از گردنه‌های سخت و رسیدن به توسعه پایدار، شناخت نقاط قوت و ضعف و اعتماد دانشگاهیان و نخبگان به راهکارهای مبتنی بر دانش است.


نظر شما :