دیدار سرپرست جهاددانشگاهی لرستان با مدیرعامل آبفا استان

۱۸ تیر ۱۴۰۲ | ۰۸:۰۵ کد : ۵۹۲۲۴ عمومی
دکتر فرهاد فرامرزیان، سرپرست جهاددانشگاهی لرستان با حضور در شرکت آبفا لرستان با مدیرعامل این شرکت دیدار و گفت‌وگو کرد.
دیدار سرپرست جهاددانشگاهی لرستان با مدیرعامل آبفا استان

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی لرستان، دکتر فرهاد فرامرزیان، سرپرست‌ جهاددانشگاهی لرستان،  ۱۷ تیرماه، با همراهی معاون فرهنگی رئیس مرکز رشد و مدیر حراست این واحد، با حضور در شرکت آبفا لرستان با مدیرعامل این شرکت در خصوص زمینه‌های فعالیت مشترک، دیدار و گفت‌وگو کرد.

سرپرست جهاددانشگاهی لرستان در این دیدار با اشاره به وجود ظرفیت‌های کاری مشترک این نهاد با شرکت آبفا، گفت: جهاددانشگاهی لرستان در عرصه‌های فرهنگی، مطالعاتی، پژوهشی، افکارسنجی، رسانه‌ای می‌تواند با شرکت آبفا همکاری داشته باشد.

دکتر فرامرزیان با اشاره به اینکه برای انشعاب دائمی آب مرکز تحقیقات و فناوری گیاهان دارویی جهاددانشگاهی واقع در بام لرستان نیازمند تعامل شرکت آبفا هستیم که در این راستا مصوبات و کارهایی صورت گرفته است، اضافه کرد: مرکز افکارسنجی جهاددانشگاهی لرستان در سنوات گذشته کارهای پژوهشی و مطالعاتی و نیز طرح نظرسنجی رضایت‌مندی مشترکین شرکت آبفا در شهرستان خرم‌آباد را انجام داده است و امسال نیز خواستار واگذاری طرح‌های افکارسنجی آبفا به جهاددانشگاهی لرستان هستیم.

سرپرست جهاددانشگاهی لرستان با اشاره به طرح سامانه تله‌متری شرکت دانش‌بنیان طراحان مدار باختر وابسته به مرکز رشد جهاددانشگاهی گفت: این طرح سامانه حفاظت و پایش تأسیسات آبی است  که علاوه بر پایش حفاظتی چاه‌ها، مشکلات تابلو‌های برق، اعلام گزارش خطاها، حفاظت کابل‌های برقی، ترانس و اتاقک موتورخانه را نیز شامل می‌شود.

کلید واژه ها: جهاددانشگاهی لرستان