کتاب «کاربرد گیاهان دارویی در صنایع غذایی» وارد بازار نشر شد
به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، کتاب «کاربرد گیاهان دارویی در صنایع غذایی» تألیف دکتر نسرین چوبکار، دکتر سارا شریفی، دکتر شیما علایی با شمارگان 500 نسخه، دارای 164 صفحه و 5 فصل، در قطع وزیری چاپ و راهی بازار کتاب شد.
در این کتاب به معرفی گیاهان دارویی از نظر روشهای کاربرد و متابولیتهای آن و تأثیر عوامل محیطی بر خواص گیاهان دارویی و سپس به تأثیر این گیاهان در صنایع غذایی مانند دام، طیور، آبزیان و … میپردازد و در بخش آخر به طور خلاصه به سایر خواص این گیاهان پرداخته شده است.
چاپ اول این کتاب در بهار 1402 با قیمت 900 هزار ریال عرضه شد و علاقمندان میتوانند به منظور کسب اطلاعات بیشتر، سفارش و تهیه کتاب با شماره 03133912711 کتابفروشی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان تماس یا از طریق فروشگاه اینترنتی جهاد دانشگاهی به آدرس www.16Book.ir اقدام به خرید نمایند.
نظر شما :