برگزاری نشست مشترک رییس سازمان جهاددانشگاهی گیلان و سرپرست جمعیت هلال احمر استان

۱۰ تیر ۱۴۰۲ | ۰۸:۴۲ کد : ۵۸۸۷۵ عمومی

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی گیلان، نشست مشترک حمیدرضا مسکنی رییس سازمان جهاددانشگاهی گیلان و هادی سلیمی سرپرست جمعیت هلال احمر استان برگزار شد..

در این نشست که در محل هلال احمر استان انجام گرفت دو طرف به بررسی راه های همکاری و مشارکت و تعامل در بخش آموزشی و حوزه های مهارتی در جهت تحقق اهداف مشترک پرداختند.

دکتر مسکنی رییس سازمان جهاددانشگاهی گیلان گفت: جهاددانشگاهی با در اختیار داشتن مراکز آموزشی و پژوهشی قادر است سهم مهمی در پیشبرد اهداف جمعیت هلال احمر در استان داشته باشد.

وی افزود همکاری بین دو سازمان در زمینه های علمی ، آموزشی، فرهنگی و پژوهشی می تواند تسهیل کننده تحقق اهداف دو طرف در استان باشد.

مسکنی با اشاره به آمادگی سازمان جهاددانشگاهی گیلان برای برگزاری دوره های مهارت محور و مطالعات پژوهشی مبتنی بر درخواست جمعیت هلال احمر ابراز امیدواری کرد و افزود: انعقاد تفاهم نامه همکاری در جهت انسجام فعالیت های دو سازمان می تواند پیشبرد امور را هدف مند سازد.

کلید واژه ها: جهاددانشگاهی گیلان