در پنجاهمین گردهمایی سراسری معاونان آموزشی واحد‌های سازمانی جهاددانشگاهی رقم خورد؛

ارایه تجربیات و برنامه‌های آینده حوزه آموزش و کارآفرینی

۰۷ تیر ۱۴۰۲ | ۱۷:۱۱ کد : ۵۸۸۲۵ آموزش و کارآفرینی
ارایه تجربیات و برنامه‌های آینده حوزه آموزش و کارآفرینی

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی، پنجاهمین گردهمایی سراسری معاونان آموزشی واحد‌های سازمانی جهاددانشگاهی به مدت دو روز به میزبانی واحد اصفهان در حال برگزاری است.

در نخستین روز از این گردهمایی دکتر حسن مسلمی نائینی رئیس جهاددانشگاهی، دکتر مهدی ژیانپور رئیس جهاددانشگاهی واحد اصفهان، نمایندگان اصفهان در مجلس شورای اسلامی و معاون آموزش قرارگاه مرکزی مهارت آموزی کارکنان وظیفه ستادکل نیروهای مسلح سخنرانی کردند.

همچنین پیش از ظهر امروز دیدگاه ها و نظرات معاونان آموزشی واحدها مطرح و از واحدها، معاونان و همکاران برگزیده تقدیر شد.

ارایه شرکت نماتک، ارایه برنامه‌های آینده اداره کل اشتغال و کارآفرینی، تجربیات واحد کرمان(پروژه ایمیدرو)، برنامه‌های آینده دبیرخانه امور اعضای هیات علمی و کمیسیون های دائمی، تجربیات مرکز اطلاعات علمی در حوزه تولید محتوا، برنامه‌های آینده اداره کل راهبری و نظارت راهبردی، تجربیات واحد صنعتی اصفهان در حوزه امور مدرسان، آموزش‌های پزشکی و گزارش پروژه Eight از برنامه‌های بعدازظهر روز نخست این گردهمایی بود.

گفتنی است، این گردهمایی به مدت دو روز توسط معاونت آموزش و کارآفرینی جهاددانشگاهی در اصفهان برگزار می‌شود.