نشست مشترک رییس سازمان جهاددانشگاهی گیلان و فرماندار لنگرود برگزار شد

۰۵ تیر ۱۴۰۲ | ۱۶:۵۷ کد : ۵۸۷۰۷ عمومی
نشست مشترک دکتر حمیدرضا مسکنی رییس سازمان جهاددانشگاهی گیلان ومحمدرضا جلالی سرپرست فرمانداری شهرستان لنگرود برگزار شد.
نشست مشترک رییس سازمان جهاددانشگاهی گیلان و فرماندار لنگرود برگزار شد

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی گیلان، دکتر حمیدرضا مسکنی رییس سازمان جهاددانشگاهی گیلان با محمدرضا جلالی سرپرست فرمانداری شهرستان لنگرود در محل فرمانداری دیدار و گفتگو کرد.
در این دیدار دکتر حمیدرضا مسکنی ضمن ارایه گزارش عملکرد جهاددانشگاهی و گستره خدمات این سازمان ابراز امیدواری کرد مجموعه فرمانداری لنگرود بتواند در  راه‌اندازی مرکز آموزش کوتاه مدت سازمان جهاددانشگاهی گیلان در این شهرستان کمک های شایانی ارایه کند.

وی در ادامه ضمن ابراز امیدواری در خصوص راه اندازی این مرکز در شهرستان گفت: برای ارائه بهتر خدمات تخصصی این سازمان حمایت های مسئولین شهرستان لنگرود در راستای فراهم کردن فضای فیزیکی و دیگر موارد می‌تواند یاری رسان باشد.
در ادامه محمدرضا جلالی فرماندار شهرستان لنگرود گفت: این مجموعه مایل است در راستای بسترسازی در شهرستان برای احداث مرکز آموزش کوتاه مدت جهاددانشگاهی استان گیلان فعالیت کند و ابراز امیدواری کرد تا از این طریق شهرستان لنگرود بتواند از خدمات تخصصی سازمان جهاددانشگاهی گیلان بهره‌مند شود.