برگزاری هشتمین وبینار «چگونه یک مقاله انگلیسی بنویسیم؟»

۰۴ تیر ۱۴۰۲ | ۱۵:۴۸ کد : ۵۸۶۴۷ آموزش و کارآفرینی
مرکز آموزش های تخصصی پژوهشگاه رویان هشتمین وبینار «چگونه یک مقاله انگلیسی بنویسیم؟» را ۲۵ تیرماه برگزار می کند.
برگزاری هشتمین وبینار «چگونه یک مقاله انگلیسی بنویسیم؟»

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه رویان جهاددانشگاهی، مرکز آموزش های تخصصی پژوهشگاه رویان در نظر دارد هشتمین وبینار «چگونه یک مقاله انگلیسی بنویسیم؟» را 25 تیرماه از ساعت 13 تا 17 برگزار کند.
این وبینار با تدریس دکتر شریف مرادی عضو هیأت علمی پژوهشگاه رویان برگزار می شود.
شرکت کنندگان این دوره نکات و معیارهای نویسندگی، سازمان دهی شکل ها و پیش نویس، نگارش بخش های مختلف، باید ها و نباید های نگارش، تخلف علمی و سرقت ادبی، تعامل مؤثر با داوران، نحوه مؤثر نوشتن نامه همراه مقاله و انتخاب مجله هدفِ معتبر را فرا می گیرند.
چندین دوره برگزاری این وبینار و بازخورد بسیار عالی از آن موجب شده تا این دوره با بیش از 1000 دانشجو در مقاطع تحصیلی مختلف از مقطع کارشناسی تا مقطع دکتری و تنوع ثبت نام کنندگان با اقشار علمی مختلف از دانشجو تا عضو هیأت علمی، توانسته یکی از پرطرفدار ترین دوره های آنلاین در پژوهشگاه رویان باشد.
علاقمندان برای ثبت نام در این وبینار می توانند به لینک https://royan-edu.ir/DoreList?id=113 مراجعه کنند. یادآور می‌شود، به شرکت‌کنندگان در این وبینار گواهی نیز اعطا می شود.