انتصاب سرپرست معاونت پشتیبانی جهاددانشگاهی فارس

۳۱ خرداد ۱۴۰۲ | ۱۱:۳۸ کد : ۵۸۴۹۳ عمومی
با موافقت رییس جهاددانشگاهی، طی حکمی از سوی رییس جهاددانشگاهی فارس، محمد دشتی به عنوان سرپرست معاونت پشتیبانی این واحد منصوب شد.
انتصاب سرپرست معاونت پشتیبانی جهاددانشگاهی فارس

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی فارس، امیرحسین استقلال رییس جهاددانشگاهی فارس با موافقت رییس جهاددانشگاهی، محمد دشتی را به عنوان سرپرست معاونت پشتیبانی این واحد منصوب کرد.

در متن حکم دشتی آمده است:

با توجه به تعهد و سوابق ارزشمند جنابعالی و با عنایت به موافقت ریاست محترم جهاددانشگاهی، به موجب این حکم، به عنوان سرپرست معاونت پشتیبانی جهاددانشگاهی استان فارس منصوب می شوید.

امید است با اتکال به خداوند متعال و با همفکری و همراهی سایر جهادگران عزیز واحد، در انجام وظایف محوله موفق باشید.

موارد زیر در مدت تصدی مورد انتظار است:

- نظام‌مند کردن برنامه‌ها، فرآیندها و فعالیت‌های سازمان برای صیانت از دارایی‌های فکری، انسانی، اعتباری و جلوگیری از تعارض منافع

- اهتمام ویژه جهت انسجام سازمانی و ترویج فرهنگ جهادی

- تلاش در جهت جذب و بهره‌مندی از نیروهای جوان، مستعد و متخصص