با برتری تیم "جلال"

مرحله استانی مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران در خراسان شمالی پایان یافت

۰۹ خرداد ۱۳۹۷ | ۰۹:۵۸ کد : ۵۸۴ فرهنگی
تیم جلال دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی فاتح مرحله استانی مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران در خراسان شمالی شد.
مرحله استانی مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران در خراسان شمالی پایان یافت

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان، تیم جلال با ترکیب "نوید یوسف نیا، عاصف یونسی، نیلوفر صالحی و ملیکا پیرو دین" به سرپرستی دکتر شهریار احمدپور در این مسابقات موفق به کسب رتبه نخست شدند و به مرحله منطقه ای راه یافتند. 

تیم دکتر شریعتی از دانشگاه پیام نور بجنورد نیز با ترکیب"سپیده محمدی، عادل چروی، مریم رحیمی و زهرا علایی نژاد" به سرپرستی دکتر نازمحمد اونق در سکوی دوم این مسابقات ایستادند. 

این دو تیم با گزاره "سیاستگذاری فرهنگی مقدم بر سیاست گذاری اقتصادی است" با یکدیگر رقابت کردند.  

مدیر کل سیاسی استانداری خراسان شمالی مطرح کرد:

تقویت روحیه نقدپذیری مزیت برگزاری مسابقات مناظره دانشجویی

مهردخت قوپردانلو در آئین اختتامیه بخش استانی مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران در خراسان شمالی، با اشاره به اینکه مناظره یک موضوع جدید نیست و از گذشته نیز مطرح بوده است، افزود: مناظره در تمدن اسلامی ریشه دارد و دارای سابقه طولانی است و اولین فردی که به آن پرداخت پیامبر اکرم(ص) بود، بطوریکه پیامبر اکرم(ص) با یهودیان و مسیحیان، و امام علی(ع) با خوارج به بحث و گفت و گو می پرداختند.

این مسئول اظهار کرد: ائمه در حوزه مناظره بسیار ورود پیدا می کردند و این امر در دوران امام صادق(ع)، امام کاظم(ع) و امام رضا(ع) بیشتر به چشم می خورد.

وی با بیان اینکه مناظره یکی از مهمترین روش های تحصیلی است، تصریح کرد: نقدپذیری، تحلیل مسائل مختلف و ایجاد فرهنگ گفت و گو از مزیت های این امر است.

مدیرکل امور سیاسی استانداری خراسان شمالی خاطرنشان کرد: آزاد اندیشی یکی دیگر از اهدافی است که می توان از طریق کرسی های آزاداندیشی به آن دست یافت.

وی با اشاره به اینکه دولت تدبیر و امید بر سرمایه جوانی بسیار تاکید دارد، گفت: بنابراین لازم است که جوانان و دانشجویان آزاداندیشی را از طریق برگزاری مناظره ها فراگیرند.

مدیر کل امور سیاسی استانداری خراسان شمالی با تاکید بر اینکه دانشجویان باید تحمل پذیری را فراگیرند، افزود: با برگزاری این نوع از مناظرات می توان شعار "زنده باد مخالف من" را فراگرفت و می توان روحیه نقدپذیری را در خود تقویت کرد.

دکتر رضا شاهین فر، سرپرست جهاد دانشگاهی خراسان شمالی نیز در این همایش با اشاره به اینکه برگزاری مناظره یکی از مطالبات اصلی مقام معظم رهبری است، ادامه داد: در حقیقت مناظره این فرصت را برای دانشجویان فراهم می کند تا عقاید خود را بیان کنند.

وی افزود: جهاددانشگاهی پیرو مطالبه مقام معظم رهبری در خصوص برگزاری کرسی های آزاداندیشی در دانشگاه‌ها به این امر ورود یافت و این مسابقات را در سطح دانشگاه های کشور طرح ریزی کرد.

وی بر تاکید بر لزوم تداوم این مسابقات در طول سال اظهار کرد: این مسابقات می تواند با محوریت مسائل کشور و استان طرح ریزی شود و نتایج آن در جهت کمک به جامعه و کمک به مدیران برای تصمیم گیری احصا شود.

به گفته وی تقویت سخن وری و قدرت بیان، جسارت و تاب آوری  از مهارت های این مسابقات است با برگزاری آن دانشجویان می توانند نقد برپایه اصلاح امور را فرا بگیرند.

دکتر ابراهیم زاده، معاون فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی نیز در ادامه این همایش بیان کرد: مناظره ضمن اینکه مهارت هایی همچون قدرت سخن وری را به دانشجویان یاد می دهد تقویت روحیه خوش بینی و برقراری آرامش را نیز به دنبال خواهد داشت.

وی افزود: تقویت روحیه خوباوری و خوش بینی از مصادیق توسعه یافتگی در هر کشوری تلقی می شود.

وی از اعلام آمادگی این دانشگاه در زمینه های مختلف که موجب پویایی و تقویت روحیه خودباوری در دانشجویان و دانشگاه ها می شود خبر داد.

مرحله استانی مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران در خراسان شمالی به همت معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی استان و با مشارکت دانشگاه ها و سازمان ورزش و جوانان استان برگزار شد.

در این دور از مسابقات که با شرکت 12 تیم دانشجویی برگزار شد، تیم های جلال از دانشگاه علوم پزشکی بجنورد، تیم دکتر شریعتی از دانشگاه پیام نور بجنورد و تیم منطق آوران از مرکز علمی کاربردی بجنورد 2 به ترتیب اول تا سوم شدند.


نظر شما :