برگزاری چهارمین جلسه شورای راهبردی، امور اقتصادی سرمایه گذاری و تامین سرمایه جهاددانشگاهی

۲۸ خرداد ۱۴۰۲ | ۱۴:۴۰ کد : ۵۸۳۳۹ عمومی
چهارمین جلسه شورای راهبردی، امور اقتصادی سرمایه‌گذاری و تامین سرمایه جهاددانشگاهی به میزبانی پژوهشگاه فناوری های نوین علوم زیستی ابن سینا برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی، چهارمین جلسه شورای راهبردی، امور اقتصادی سرمایه گذاری و تامین سرمایه جهاددانشگاهی با حضور اعضای شورا و رییس پژوهشگاه فناوری های نوین علوم زیستی جهاددانشگاهی - ابن سینا سه شنبه 23 خرداد از ساعت 7 تا 9 به میزبانی این پژوهشگاه برگزار شد.

در این نشست دکتر صادقی رییس پژوهشگاه برنامه‌ها و فعالیت‌های حوزه های مختلف را بیان و نحوه تامین مالی و سرمایه‌گذاری پژوهشگاه را تشریح کرد.

در ادامه پس از بررسی عملکرد چند ساله مالی پژوهشگاه، در جلسه‌ای تخصصی مصوبات لازم در حوزه کاری پژوهشگاه ابن سینا و سایر حوزه‌های وابسته به تصویب شورا رسید.