اعلام زمان ثبت‌نام دانشجویان جدید در مراکز علمی ـ کاربردی جهاددانشگاهی/آمادگی پذیرش بیش از ۴۰ هزار دانشجو

۲۷ خرداد ۱۴۰۲ | ۱۴:۳۳ کد : ۵۸۲۸۴ آموزش و کارآفرینی تاپ خبر
براساس اعلام سازمان سنجش آموزش کشور، ثبت‌نام ثبت‌نام دانشجویان جدید در مراکز علمی ـ کاربردی جهاددانشگاهی از اول تیرماه آغاز می شود.

به گزارش روابط عمومی موسسه آموزش عالی علمی ـ کاربردی جهاددانشگاهی، سازمان سنجش آموزش کشور برنامه زمان‌بندی ثبت‌نام و انتخاب رشته پذیرش دانشگاه جامع علمی کاربردی مهر ماه سال 1402 را اعلام کرد.

براساس اعلام سازمان سنجش آموزش کشور، ثبت‌نام و انتخاب رشته مقطع کارشناسی دانشگاه جامع علمی ـ کاربردی از  اول تیرماه آغاز می شود.

همچنین ثبت‌نام و انتخاب رشته مقطع کاردانیِ پیوسته دانشگاه جامع علمی ـ کاربردی از 18 تیر 1402 آغاز می شود و تا 25 تیر 1402 ادامه دارد.

مراکز آموزش علمی ـ کاربردی جهاددانشگاهی در سراسر کشور، آماده پذیرش بیش از 40 هزار نفر برای ورود به این دانشگاه در مهرماه سال تحصیلی 1402 ـ 1403 هستند.