سرپرست سازمان تجاری سازی فناوری و اقتصاد دانش بنیان جهاددانشگاهی بیان کرد:

کارآفرینی اجتماعی رویکرد نوین سازمان تجاری سازی جهاددانشگاهی

۲۵ خرداد ۱۴۰۲ | ۱۳:۳۱ کد : ۵۸۲۲۹ تجاری سازی و اقتصاد دانش بنیان تاپ خبر
سرپرست سازمان تجاری سازی فناوری و اقتصاد دانش بنیان جهاددانشگاهی در رابطه با رویکرد جدید این سازمان گفت: کارآفرینی اجتماعی از رویکردهای نوین سازمان تجاری سازی به عنوان انجام مسئولیت اجتماعی در راستای محرومیت زدایی مبتنی بر اقتصاد دانش بنیان است.
کارآفرینی اجتماعی رویکرد نوین سازمان تجاری سازی جهاددانشگاهی

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی، دکتر مسعود ابراهیمی معاون رییس جهاددانشگاهی و سرپرست سازمان تجاری سازی فناوری و اقتصاد دانش بنیان جهاددانشگاهی امروز، پنجشنبه 25 خردادماه در حاشیه نمایشگاه آبادایران و غرفه این نهاد در رابطه با هدف از حضور در این نمایشگاه گفت: در راستای راهبردهای جدید جهاددانشگاهی و تاکید رییس این نهاد بر انجام مأموریت‌های ملی، سازمان تجاری سازی فناوری و اقتصاد دانش بنیان در نمایشگاه آبادیران حضور پیدا کرد است.

وی در ادامه با اشاره به فضای غرفه جهاددانشگاهی در این نمایشگاه افزود: در این نمایشگاه با متراژ ۱۵۰ متر مربع ۲۵ مجموعه از جهاددانشگاهی شامل پژوهشکده واحدهای استانی، واحدهای فناور زیرمجموعه پارک‌های کرمانشاه و علوم و فناوری‌های نرم و سایر مراکز رشد عمدتا در حوزه های سلامت و کشاورزی حضور دارند.

وی ادامه داد: در این خصوص ایجاد شبکه نوآوری های مردمی در دستور کار قرار دارد و جهاددانشگاهی آماده همکاری با نهادهای ذیربط مانند معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، ستاد اجرایی فرمان امام، بنیاد مستضعفان، کمیته امداد امام خمینی(ره) و ... است.