بازدید رییس دانشگاه آیت الله العظمی بروجردی(ره) از مرکز درمان ناباروری جهاددانشگاهی لرستان

۲۴ خرداد ۱۴۰۲ | ۰۹:۲۷ کد : ۵۸۱۹۰ عمومی

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی لرستان، احسان یاوری رییس دانشگاه آیت الله العظمی بروجردی(ره) از مرکز درمان ناباروری جهاددانشگاهی لرستان بازدید کرد.

رییس دانشگاه آیت الله بروجردی از برگزاری کارگاه‌های سلامت باروری در این دانشگاه با همکاری جهاد دانشگاهی لرستان خبر داد.

احسان یاوری در بازدید از قسمت‌های مختلف مرکز درمان ناباروری جهاد دانشگاهی لرستان اظهار کرد: یکی از نقاط قوت مرکز درمان ناباروری جهاد دانشگاهی لرستان وجود نیروی انسانی توانمند، جوان، متخصص و متعهد است.

وی اضافه کرد: از این ظرفیت مهم جهاد دانشگاهی لرستان می‌توان در راستای کمک به زوجین نابارور لرستانی استفاده کرد.

رئیس دانشگاه آیت‌الله بروجردی گفت: تمام افراد جامعه نسبت به اهمیت موضوع جوانی جمعیت و تبعات پیری جامعه واقف هستند و نیاز است در فرهنگ‌سازی این امر از ظرفیت نخبگان و دانشگاهیان بهره برد.

یاوری افزود: خوشبختانه در بحث درمان ناباروری و زادآوری جهاد دانشگاهی لرستان ورود جدی کرده و نیاز است مورد حمایت متولیان امر قرار گیرد.

رئیس دانشگاه آیت‌الله بروجردی گفت: در حال حاضر تجهیزات مدرن و به‌روزی در مرکز درمان ناباروری جهاد دانشگاهی لرستان وجود دارد که این می‌تواند کمک شایانی به درمان زوجین نابارور استان داشته باشد.

وی در ادامه صحبت‌هایش بیان کرد: می‌توان از ظرفیت نیروهای متخصص مرکز درمان ناباروری جهاد دانشگاهی لرستان در راستای برگزاری کارگاه‌هایی با محوریت سلامت باروری در دانشگاه آیت‌الله بروجردی استفاده کرد.