برگزاری نشست تخصصی بررسی نقش دانشگاهیان در تبیین آراء و اندیشه امام خمینی (ره)

۱۷ خرداد ۱۴۰۲ | ۱۴:۰۲ کد : ۵۷۹۲۶ آموزش و کارآفرینی
نشست تخصصی دانشجویی «بررسی نقش دانشگاه ها در تبیین آراء و اندیشه امام خمینی (ره) با همکاری و مشارکت معاونت فرهنگی و مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی ارومیه در مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی در ارومیه برگزار شد.
برگزاری نشست تخصصی بررسی نقش دانشگاهیان در تبیین آراء و اندیشه امام خمینی (ره)

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی آذربایجان غربی؛ نشست تخصصی دانشجویی «بررسی نقش دانشگاه ها در تبیین آراء و اندیشه امام خمینی (ره) با همکاری و مشارکت معاونت فرهنگی و مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی ارومیه  با حضور حجت الاسلام ارشادی  مسول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علمی کاربردی آذربایجان غربی»بمناسبت سالروز عروج ملکوتی بنیانگذار کبیر جمهوری اسلامی ایران با حضور مسولان و دانشجویان در مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی ارومیه برگزار شد.

حجت الاسلام ارشادی در این نشت با اشاره به نقش دانشگاه و دانشجو و جایگاه آن در رویکرد اندیشه ای امام خمینی (ره)  گفت: نظام آموزشی کشور همواره مورد توجه ایشان بوده و به دانشگاهیان برای مقابله با توطئه ها داخلی و خارجی هشدار داده است.

وی ادامه داد: در تبیین رویکرد اندیشه ای امام خمینی (ره) باید اذعان نمود ایشان تأکیدات فراوانی بر حاکمیت و نفوذ فرهنگ اسلامی در دانشگاهها داشته و تربیت انسان الهی، خود باوری و خوداتکایی علمی و فرهنگی جهت تحقق استقلال از توصیه های مهم ایشان بود.

وی با اشاره به اینکه موضوع تحول در نظام فرهنگی و علمی کشور همواره از دغدغمندی های اصلی امام (ره) بود خاطرنشان کرد: امام (ره)  14 ماه پس از انقلاب در پیام نوروزی‏‎ ‎‏اشان تاکید کردند" باید انقلابی اساسی در تمام دانشگاههای سراسر‏‎ ‎‏ایران به وجود آید.‎‏ این  توجه و توصیه ایشان ، نقطه عطف و در واقع سرآغاز و انگیزه حرکتی شد که فرزندان و پیروان راستین‏‎ ‎‏امام در دانشگاهها آغاز کردند و در قالب «انقلاب فرهنگی» نقطه عطفی در جهت حاکمیت و‏‎ ‎‏حضور و نفوذ فرهنگ اسلامی انقلاب در دانشگاهها تلقی گردید و تمام موفقیتهای علمی دانش مبناء کشور مدیون و مرهون چنین نگرش ارزشمند و جوهری است.

در ادامه نشست بصورت گفتمان و پرسش و پاسخ خاتمه یافت.

کلید واژه ها: جهاددانشگاهی آذربایجان غربی