برگزاری وبینار «آشنایی با انواع مطالعات کیفی»

۱۷ خرداد ۱۴۰۲ | ۰۹:۴۱ کد : ۵۷۹۱۰ آموزش و کارآفرینی
وبینار آشنایی با انواع مطالعات کیفی از سوی پژوهشکده علوم بهداشتی جهاددانشگاهی به مدت ۲ روز برگزار می‌شود.
برگزاری وبینار «آشنایی با انواع مطالعات کیفی»

به گزارش روابط عمومی پژوهشکده علوم بهداشتی جهاددانشگاهی، وبینار آشنایی با انواع مطالعات کیفی از سوی پژوهشکده علوم بهداشتی جهاددانشگاهی، 20 و 21 خردادماه برگزار می‌ شود.

وبینار انواع مطالعات کیفی با سخنرانی دکتر فضل اله احمدی و دکتر عیسی محمدی، استاتید دانشگاه تربیت مدرس در حوزه مطالعات کیفی برگزار می شود.

در این وبینار دو روزه انواع روش‌های پژوهش در مطالعات کیفی مورد بحث و بررسی قرار می‌گیرد.

وبینار دارای امتیاز بازآموزی است و متخصصان حوزه سلامت که متقاضی استفاده از این امتیاز هستند می توانند از طریق سامانه ircme.ir نسبت به ثبت نام اقدام کنند.

سایر افرادی که عضو سامانه آموزش مداوم نیستند می توانند از طریق سایت اداره آموزش و تحصیلات تکمیلی پژوهشکده علوم بهداشتی به آدرس ihsr.jde.ir در این وبینار ثبت نام کنند.

به شرکت کنندگان در این کارگاه علاوه بر گواهی، فیلم ضبط شده کارگاه نیز ارایه می شود تا امکان بهره گیری بهتر از محتوای کارگاه فراهم شود.

این وبینار روزهای شنبه 20 خردادماه و یکشنبه 21 خردادماه ۱۴۰۲ از ساعت ۹ تا ۱3 برگزار می شود.

علاقه‌مندان جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانند از طریق شماره های 66951877 و 66951878 با پژوهشکده علوم بهداشتی تماس حاصل کنند.