رییس جهاددانشگاهی:

قدردانی از پیام رییس جمهور/ اهمیت مساله مناظره و گفت‌و‌گو

۱۰ خرداد ۱۴۰۲ | ۱۵:۲۳ کد : ۵۷۷۶۹ فرهنگی تاپ خبر
دکتر حسن مسلمی نائینی رییس جهاددانشگاهی در آیین اختتامیه یازدهمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران اظهار کرد: پیام رییس جمهور به یازدهمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران، بیانگر اهمیت مساله مناظره است.
قدردانی از پیام رییس جمهور/ اهمیت مساله مناظره و گفت‌و‌گو

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی، مرحله کشوری یازدهمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران که از روز دوشنبه ۸ خردادماه به میزبانی دانشگاه علم و فرهنگ آغاز شده بود و امروز چهارشنبه ۱۰ خردادماه با برگزاری مرحله نهایی و معرفی تیم برگزیده به پایان رسید.

دکتر حسن مسلمی نائینی رییس جهاددانشگاهی در آیین اختتامیه یازدهمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران، پس از قرائت پیام رییس جمهور به این مسابقات، ضمن تبریک ایام دهه کرامت و تشکر از برگزارکنندگان مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران گفت: مناظره از صدر اسلام وجود داشته است، اما برگزاری جلسه‌های مناظره از قرن سوم هجری آغاز شد.

دکتر مسلمی نائینی با مهم برشمردن برگزاری مناظره‌های دانشجویی ادامه داد: برگزاری این مسابقات یادآور سال‌های ۱۳۶۳ و ۱۳۶۴ است که در دانشگاه این مناظرات انجام می شد.

وی با اشاره به تشکر از رییس جمهور تاکید کرد: پیام رییس جمهور به یازدهمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران، بیانگر اهمیت مساله مناظره است.

این مراسم با حضور این مراسم با حضور دکتر علی بهادری جهرمی سخنگوی دولت، دکتر حسن مسلمی نائینی رییس جهاددانشگاهی، دکتر احمد نادری عضو هیات رییسه مجلس شورای اسلامی، مجید بذرافکن معاون فرهنگی سپاه پاسداران، دکتر علی منتظری رییس پژوهشکده علوم بهداشتی جهاددانشگاهی، دکتر علیرضا کلانتر مهرجردی معاون فرهنگی جهاددانشگاهی؛ دکتر رضا فریدزاده رییس سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی، دکتر مهدی باصولی رییس دانشگاه علم و فرهنگ و تعدادی از مسئولان در سالن همایش های بین المللی دانشگاه علم و فرهنگ برگزار شد.

گفتنی است، در مراسم اختتامیه این دوره و با رای هیات داوران تیم «شهید دیالمه» از مازندران به عنوان تیم قهرمان، تیم «جهاد علمی» اصفهان نائب قهرمان، تیم «مکتب شهید چمران» ایلام به عنوان تیم اخلاق و اسماعیل شیری از تیم «جهاد علمی» به عنوان سخنران برتر این دوره معرفی شدند.