صدور مجوز مرکز آموزش HSE جهاددانشگاهی همدان

۰۹ خرداد ۱۴۰۲ | ۱۴:۱۵ کد : ۵۷۶۹۸ آموزش و کارآفرینی
مجوز مرکز آموزش ایمنی و بهداشت کار (HSE) جهاددانشگاهی همدان از سوی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی صادر شد.
صدور مجوز مرکز آموزش HSE  جهاددانشگاهی همدان

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد همدان، معاون آموزشی جهاددانشگاهی همدان از صدور مجوز مرکز آموزش  ایمنی و بهداشت کار (HSE) جهاددانشگاهی همدان از سوی مرکز تحقیقات و تعلیمات حفاظت فنی و بهداشت کار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی خبر داد.

عبدالله میرزابیگی گفت: بر اساس این مجوز، اجرای دوره های آموزشی ایمنی کار برای کارگران، کارفرمایان و کارآموزان مطابق با رعایت کامل ضوابط، دستورالعمل ها و شیوه نامه های آموزش ایمنی کار با هماهنگی این مرکز و رابط آموزشی اداره کل تعاون کار و رفاه اجتماعی استان همدان امکان پذیر شده است.

وی افزود: در قالب این مجوز، دوره های آموزشی شامل ایمنی و بهداشت کار برای کارگران تحت پوشش پیمانکاران، ایمنی و بهداشت کار برای کارفرمایان و صاحبان کار پیمانکاری، آموزش عمومی ایمنی و شناسایی خطرات و ارزیابی ریسک در قالب زیرسامانه آموزش ایمنی برگزار می شود.

گفتنی است، در پایان دوره های آموزشی از سوی مرکز آموزش ایمنی و بهداشت کار (HSE) جهاددانشگاهی استان گواهینامه پایان دوره آموزشی صادر می شود.

کلید واژه ها: جهاددانشگاهی واحد همدان