توسعه همکاری دوجانبه جهاددانشگاهی استان مرکزی و اتاق تعاون استان

۰۹ خرداد ۱۴۰۲ | ۰۸:۵۲ کد : ۵۷۶۶۳ آموزش و کارآفرینی
نشست هم اندیشی روسای جهاددانشگاهی استان مرکزی و اتاق تعاون استان با هدف توسعه همکاری های دوجانبه برگزار شد.
توسعه همکاری دوجانبه جهاددانشگاهی استان مرکزی و اتاق تعاون استان

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ محسن مرادی رئیس جهاددانشگاهی استان در نشست با رئیس اتاق تعاون استان که با حضور اعضای شورای مسئولین جهاددانشگاهی استان برگزار شد به ارائه گزارشی از ظرفیت ها و توانمندی های این واحد پرداخت.

وی ضمن اعلام آمادگی همکاری دوجانبه جهاددانشگاهی با اتاق تعاون، تصریح کرد: ماموریت جهاددانشگاهی انجام کارهای بر زمین مانده و منحصربفرد است.

مرادی خواستار همکاری گسترده حوزه های مختلف جهاددانشگاهی با اتاق تعاون جهت عملیاتی شدن رویکرد فعالیت های هر دو مجموعه شد.

حسین خسروبیگی رئیس اتاق تعاون استان مرکزی نیز در ادامه، اظهارکرد: در حال حاضر در استان مرکزی 2500 تعاونی وجود دارد و 230 هزار نفر عضو تعاونی ها هستند.

وی در خصوص عملیاتی شدن تفاهم نامه همکاری اتاق تعاون و جهاددانشگاهی تاکید کرد و افزود: شناسایی ظرفیت و توانمندی های دوجانبه موجب همکاری بیشتر خواهد شد.

خسروبیگی با اشاره به اینکه 14 اتحادیه در استان زیر نظر اتاق تعاون فعالیت دارند، تصریح کرد: بخش تعاون در همه حوزه های اقتصادی و تولیدی نیازهای متفاوت دارد که جهاددانشگاهی می تواند این نیازها را برطرف کند.

رئیس اتاق تعاون استان در پایان بر ضرورت آسیب شناسی نیازهای اتاق تعاون توسط جهاددانشگاهی در خصوص صادرات با مجموعه هایی که قابلیت صادرات را دارند تاکید کرد.

گفتنی است؛ ارائه روش های نوین آموزشی، بهره مندی از ظرفیت های مرکز درمان ناباروی، آسیب شناسی جهت رفع نیازهای اتاق تعاون، همکاری در نظرسنجی برنامه ها، همکاری مرکز کسب و کارهای اینترنتی جهاددانشگاهی با اتاق تعاون، ارائه پیشنهاد تفکر نوآوری و شتاب دهی برای اتاق تعاون و ... از جمله موارد مطروحه توسط اعضای شورای مسئولین جهاددانشگاهی استان جهت همکاری با اتاق تعاون بود.

کلید واژه ها: جهاددانشگاهی استان مرکزی