در نشست مشترک رواسای این دو مجموعه تاکید شد؛

توسعه همکاری‌های جهاددانشگاهی و قرارگاه مرکزی مهارت آموزی کارکنان وظیفه نیروهای مسلح

۰۷ خرداد ۱۴۰۲ | ۱۷:۱۴ کد : ۵۷۶۰۹ آموزش و کارآفرینی
با حضور رواسای جهاددانشگاهی و قرارگاه مرکزی مهارت آموزی کارکنان وظیفه نیروهای مسلح راهکارهای توسعه همکاری بررسی شد.
توسعه همکاری‌های جهاددانشگاهی و قرارگاه مرکزی مهارت آموزی کارکنان وظیفه نیروهای مسلح

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی، در نشستی با حضور دکتر حسن مسلمی نائینی رئیس جهاددانشگاهی و دکتر محمد محسن غفوریان معاون آموزش و کارآفرینی و جمعی از مدیران این نهاد و سردار محمدجواد زاده کمند و جمعی از معاونین و مدیران قرارگاه مهارت‌آموزی کارکنان وظیفه اقدامات و برنامه های گذشته و جاری طرح ملی سرباز مهارت موردبحث و بررسی قرار گرفت.

رییس جهاددانشگاهی در این نشست ضمن بزرگداشت دهه کرامت و سالروز آزادسازی خرمشهر، یاد و خاطره‌ سرافرازی‌های دلاورمردان دفاع مقدس را گرامی داشت و نسبت به ایشان ادای احترام کرد.

وی با اشاره به آموزش ۲۵۰ هزار نفر از کارکنان وظیفه نیروهای مسلح در جهاددانشگاهی، آمادگی این نهاد را برای مشارکت در اجرای دوره‎های تخصصی اعلام کرد. 

دکتر مسلمی نائینی با اشاره به‌ضرورت استفاده از شیوه‌های نوین آموزشی، خواستار استفاده از ظرفیت‌ اساتید دانشگاه‌ها‌ و همچنین استفاده از کارگاه‎های تخصصی برای کمک به اثربخشی آموزش‌ها شد و بر ضرورت رصد و پایش میزان اثربخشی دوره‎های آموزشی نیز تاکید کرد.

در این نشست سردار زاده کمند معاون نیروی انسانی ستاد کل نیروهای مسلح و فرمانده قرارگاه مرکزی مهارت‌آموزی کارکنان وظیفه نیروهای مسلح  نیز  ضمن تبریک دهه کرامت و سالروز آزادسازی خرمشهر از همکاری گسترده و جهاد گونه واحدهای جهاددانشگاهی تقدیر کرد و با اشاره به اینکه ازنظر قرارگاه مهارت‎آموزی آموزش‌های عمومی جز آموزش‌های کلیدی محسوب می‌شود گفت: اگر روزی ناچار به انتخاب بین یکی از دو گزینه مهارت‌های تخصصی و مهارت‌های عمومی شویم، قطعاً مهارت‏های عمومی را انتخاب خواهیم کرد.

وی بابیان اینکه قرارگاه به دنبال کیفی کردن هرچه بیشتر این دوره‏ها  است، بر ضرورت به‌روزرسانی محتوا بر اساس تغییرات محیطی تاکید و به بیان نکاتی در خصوص رصد و سنجش اثربخشی آموزش‌ها بر همت قرارگاه جهت آموزش تمامی ورودی‎های پادگان‎های آموزشی پرداخت.

در ادامه سردار کمالی مشاور عالی قرارگاه مهارت‌آموزی نیز ضمن تشکر از تلاش‎های ارزنده جهاددانشگاهی در اجرای آموزش‎های عمومی بیان کرد: چهار موضوعی که به‌عنوان  مهارت‎های عمومی زندگی و اشتغال در سرفصل دوره‏های عمومی گنجانده‌شده است، نتیجه نیازسنجی آموزشی بوده و از بین ده‎ها دوره انتخاب‌شده‌اند.

همچنین دکترمحمدمحسن غفوریان معاون آموزش و کارآفرینی جهاددانشگاهی نیز در سخنانی با اشاره به اینکه جهاددانشگاهی با تمام توان و ظرفیت در جهت تحقق اهداف این طرح ملی ارزشمند است، آمادگی این نهاد را جهت ورود به حوزه آموزش‌های تخصصی اعلام کرد.

وی با اشاره به ظرفیت‌های جهاددانشگاهی در حوزه آموزش‏های  تخصصی و اشتغال محور از  اجرای این دوره‎ها پس از هماهنگی با سایر وزارتخانه‌ها و دستگاه‌های مجری سخن گفت. 

 در ادامه نشست احمدحسین سلگی مدیرکل پروژه‌های آموزش و کارآفرینی جهاددانشگاهی نیز با اشاره به برگزاری دوره‌ها به‌صورت حضوری در سال‌های 1398 و 1399 گفت: با شیوع بیماری کرونا و نبود زیرساخت آموزش مجازی در پادگان‎های آموزشی‏، با ابتکار جهاددانشگاهی آموزش‎ها به‌صورت مکاتبه‌ای و در قالب کلاس‎های رفع اشکال برگزار شد.

 وی همچنین خواستار قرار گرفتن آموزش‌های عمومی در برنامه‌ آموزشی کارکنان وظیفه نیروهای مسلح شد و افزود: این کار می‎تواند به کیفیت‌بخشی این دوره‌ها و همچنین افزایش اثربخشی آموزش‎های عمومی کمک شایانی کرده و در صورت ایجاد شرایط لازم، جهاددانشگاهی آمادگی دارد با توجه به شبکه گسترده آموزشی خود نسبت به ورود به سایر حوزه‎های این طرح ازجمله دوره‎های قبل و حین خدمت نیز اقدام کند.

 وی افزود: جهت ورود به آموزش‌های نیاز محور و ارتقای سطح آموزش‌های تخصصی تفاهم‌نامه‌ای میان ایمیدرو، قرارگاه مهارت‌آموزی و جهاددانشگاهی به امضای مسئولان رسیده است.

در ادامه مهندس موسوی‌ مدیر اجرایی طرح در جهاددانشگاهی نیز بابیان این‌که تمهیدات لازم جهت دریافت گواهی‌نامه‌ی الکترونیکی فراهم‌شده است گفت: از ابتدای سال جاری این گواهی‌نامه‌ها در سامانه رویش جهاددانشگاهی قابل دریافت است. 

وی همچنین با توجه به اعلام آمادگی جهاددانشگاهی در خصوص اجرایی شدن سند ملی مهارت‏آموزی کارکنان وظیفه از اقدام قرارگاه مهارت‌آموزی در خصوص مشارکت جهاددانشگاهی در عملیاتی شدن  سند ملی مهارت‏آموزی قدردانی کرد.

در این نشست امیر کهراری معاون طرح و برنامه و سردار گودرزی معاون آموزش قرارگاه نیز تاکید کرد: بازنگری در محتوای کمک‌درسی بر اساس مبانی دینی و نیاز روز جوانان در حال انجام بوده و مقررشده تا  با برگزاری جلسات منظم توسط شورای راهبری طرح به سرانجام مطلوب برسد.

گفتنی است در پایان این نشست با اهدای لوح سپاس به رئیس و معاون آموزش و کارآفرینی جهاددانشگاهی از تلاش‌های جهاددانشگاهی در توسعه طرح  ملی سرباز مهارت تقدیر به عمل آمد. 
 


نظر شما :