انعقاد تفاهم نامه همکاری جهاددانشگاهی لرستان و معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری

۰۷ خرداد ۱۴۰۲ | ۱۲:۰۹ کد : ۵۷۵۷۸ عمومی

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی لرستان، تفاهم نامه همکاری آموزشی- علمی و پژوهشی بین جهاددانشگاهی لرستان و معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری منعقد شد.

این تفاهم نامه با هدف توسعه و گسترش همکاری های مشترک و بهره مندی از امکانات و ظرفیت های طرفین در راستای برگزاری دوره های آموزشی، پژوهش های کاربردی- مطالعاتی و ایجاد زمینه های لازم برای اجرای طرح های پژوهشی، آموزشی، فرهنگی درراستای ارتقاءتوانمندی های دهیاران، کارکنان دهیاری ها و اعضای شورای اسلامی روستا، تشکیل کارگاههای آموزشی، تهیه کتاب و جزوه آموزشی برای شرکت کنندگان در دوره ها، حمایت مالی از طرح های پژوهشی روستائی، سفرهای آموزشی، همایش و سمینارهای آموزشی منعقد شد.