سرپرست سازمان تجاری سازی فناوری جهاددانشگاهی بیان کرد:

پیروزی در جنگ اقتصادی با علم و فناوری محقق می‌شود/تدوین برنامه‌های جدید در حوزه اشتغال آفرینی

۰۳ خرداد ۱۴۰۲ | ۱۸:۰۸ کد : ۵۷۴۶۸ تجاری سازی و اقتصاد دانش بنیان تاپ خبر
سرپرست سازمان تجاری سازی فناوری و اقتصاد دانش بنیان جهاددانشگاهی با اشاره به جنگ اقتصادی دشمن علیه کشور، علم و دانش و فناور را ابزار مقابله در این جنگ دانست، گفت: برنامه‌های خوبی در حوزه اشتغال آفرینی تدوین شده و ما در مرکز حمایت های همه جانبه ساختاری و مالی از این برنامه ها خواهیم داشت.
پیروزی در جنگ اقتصادی با علم و فناوری محقق می‌شود/تدوین برنامه‌های جدید در حوزه اشتغال آفرینی

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی، آیت الله مصطفی علما امام جمعه کرمانشاه امروز(3 خرداد) در دیدار با جمعی از مسئولان جهاددانشگاهی با تاکید بر اهمیت جایگاه بالای علم و دانش، گفت: هرکاری که متکی به علم و دانش باشد موفق خواهد بود.

وی به سلطه کشورهای استعمارگر بر دیگر کشورها اشاره کرد و افزود: این سلطه تنها به واسطه علم و دانش بوده است و اگرعلم و دانش در کشوری فراگیر شود منبع قدرت عظیمی خواهد شد.

وی با تاکید بر تقویت علم و دانش در کشور گفت: علاوه براین، سعی و تلاش هم عامل مهم دیگری در موفقیت است و باید در کنار علم و دانش به این مساله هم توجه شود.

امام جمعه کرمانشاه گفت: اگر بتوانیم این دو عامل مهم را در جامعه و بویژه نسل جوان تقویت کنیم قطعا مسیر توسعه کشور بیش از پیش هموار خواهد شد.

وی به آمار بالای بیکاری در کشور و بویژه استان کرمانشاه اشاره کرد و افزود: این آمار بالای بیکاری در حالی است که کشور ما گنجینه ها و ثروت عظیمی را در خود نهفته دارد و تنها راه این است که بتوانیم از این سرمایه به درستی و برای رونق اقتصاد و اشتغال کشور استفاده کنیم.

آیت الله علما گفت: تنها راه استفاده بهینه از این منابع به کاری گیری علم و دانش است و شرکت های دانش بنیان در این زمینه پیشران هستند.

وی با تقدیر از مسئولان جهاددانشگاهی در جهت حمایت از شرکت های دانش بنیان گفت: این حمایت ها باید منجر به ثمر نشستن کار این شرکت ها باشد و باید بتواند نتیجه تلاش این شرکت ها را در سطح جامعه نمایان کند.

آیت الله با تاکید بر لزوم مطالبه گری مسئولان جهاددانشگاهی گفت: مسئولان جهاد باید ارتباط میان سایر مسئولان با شرکت های دانش بنیان را فراهم کرده و از دستگاه های دیگر برای کمک به دانش بنیان ها مطالبه کنند.

با "علم و فناوری" باید به میدان جنگ اقتصادی برویم
در ادامه سرپرست سازمان تجاری سازی فناوری و اقتصاد دانش بنیان جهاددانشگاهی با اشاره به جنگ اقتصادی دشمن علیه کشور گفت: ابزار این جنگ علم و دانش و فناوری است.

دکتر مسعود ابراهیمی، با اشاره به جنگ اقتصادی دشمن علیه کشورمان، گفت: دشمن در هشت سال جنگ تحمیلی نتوانست به اهداف خود برسد و حالا چندسالی است جنگ تمام عیار اقتصادی را علیه کشور ما آغاز کرده است.

وی افزود: امروز اگر می خواهیم دشمن را در جنگ اقتصادی، همانند هشت سال جنگ تحمیلی شکست دهیم، باید از ابزار مناسب برای این کار استفاده کنیم و ابزار این کار نیز علم و دانش و فناوری است.

دکتر ابراهیمی خاطرنشان کرد: این علم و دانش و فناوری اگر به ایجاد اشتغال و خلق ثروت منجر شود، می‌تواند کشور را در جنگ اقتصادی به پیروزی برساند.

وی با بیان اینکه جهاددانشگاهی با همین رویکرد در کشور شکل گرفته است، گفت: دو رویکرد اصلی جهاددانشگاهی ایجاد ارتباط میان صنعت و دانشگاه و رویکرد فرهنگی است و هر دو این رویکردها در راستای مقابله با همین جنگ اقتصادی دشمن است.

ابراهیمی گفت: خوشبختانه در مجموعه جهاددانشگاهی برنامه های خوبی برای اشتغال پیگیری می شود و نیاز به همراهی تمام اقشار جامعه داریم تا بتوانیم ضمن ایجاد اشتغال، جامعه را سمت ثروت آفرینی سوق دهیم.

وی با تقدیر از فعالیت های سازمان جهاددانشگاهی استان کرمانشاه گفت: این سازمان یکی از سازمان های موفق و پیشرو در کشور است و امیدواریم در دوره جدید مدیریت این سازمان، شاهد درخشش هرچه بیشتر آن باشیم.

وی افزود: در چند ماه اخیر فعالیت سازمان، برنامه های خوبی در حوزه اشتغال آفرینی تدوین شده و ما در مرکز حمایت های همه جانبه ساختاری و مالی از این برنامه ها خواهیم داشت.

تمام تلاشمان این است گامی در جهت رفع معضل بیکاری کرمانشاه برداریم

مسلم حدیدی سرپرست سازمان جهاددانشگاهی کرمانشاه هم در این مراسم از بیکاری به عنوان یکی از معضلات اصلی استان یاد کرد و افزود: تمام تلاش این است که در جهاددانشگاهی بتوانیم به ایجاد اشتغال در استان کمک کرده و گامی در جهت رفع این معضل برداریم.

وی با اشاره به درصد بالای بیکاری دانش آموختگان دانشگاهی گفت: متاسفانه آنطور که باید دانشجویان در دانشگاه ها مهارت محور تربیت نمی شوند و بسیاری دانشجویان تحصیلات تکمیلی هم فقط سمت تدوین مقاله سوق می یابند.

حدیدی گفت: با توجه به این شرایط در جهاددانشگاهی تمرکز مهارت محور کردن دانشجویان است و برنامه داریم دانش آموختگان را به سمت تاسیس شرکت های فناور و دانش بنیان سوق دهیم تا از این طریق هم برای خود و هم دیگران ایجاد اشتغال کنند.

وی افزود: قطعا هرچه درمسیر ایجاد اشتغال تلاش کنیم، گام موثری در جهت کاهش آسیب های اجتماعی و بهبود فضای جامعه خواهد بود.


نظر شما :