کارگاه تخصصی "GMP عمومی و مباحث تضمین کیفیت برگزار می‌شود

۰۲ خرداد ۱۴۰۲ | ۰۹:۲۴ کد : ۵۷۳۸۹ پژوهش و فناوری
گروه سلول‏‌های بنیادی و پزشکی بازساختی سازمان جهاد‏دانشگاهی خراسان رضوی در ادامه سلسه برنامه‏‌های MashhadStemCells «کارگاه تخصصی عمومی و مباحث تضمین کیفیت»را برگزار می کند..
کارگاه تخصصی "GMP عمومی و مباحث تضمین کیفیت برگزار می‌شود

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی، در این برنامه یکروزه دکتر مسعود وثوق مدیر مرکز سلول درمانی و پزشکی بازساختی پژوهشگاه رویان و دکتر ملک زاده  مدیر تضمین کیفیت شرکت سلول درمانی بعنوان اساتید مدعو حضور خواهند داشت و مباحث عمومی GMP و تضمین کیفیت را با تأکید بر مدیریت کیفیت، معتبرسازی، و مستندسازی تدریس و مرور خواهند کرد.

این رویداد علمی در تالار زنده‏ یاد دکتر کاظمی آشتیانی واقع در پردیس دانشگاه، سازمان مرکزی جهاد‏دانشگاهی خراسان رضوی از ساعت 9 الی 16  پنج شنبه 4 خرداد ماه سال جاری برگزار می شود.

مخاطبان این برنامه پزشکان، داروسازان، اساتید و دانشجویان مقاطع تحصیلات تکمیلی رشته‌‏های علوم پایه پزشکی، سلولی کاربردی، زیست شناسی سلولی و مولکولی و فعالین حوزه سلول درمانی خواهند بود.

گفتنی است، متقاضیان جهت کسب اطلاعات بیشتر و شرکت در این رویداد در ساعات اداری با گروه سلول‏های بنیادی و پزشکی بازساختی معاونت پژوهشی جهاد‏دانشگاهی خراسان رضوی (شماره تلفن 09109551683-05131997453) تماس حاصل کنند.

کلید واژه ها: جهاددانشگاهی خراسان رضوی