درخشش خبرنگاران ایسنا در نخستین رویداد جایزه ملی جوانی جمعیت در لرستان

۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۲ | ۱۳:۴۸ کد : ۵۷۲۸۴ فرهنگی
خبرنگاران ایسنا در نخستین رویداد جایزه ملی جوانی جمعیت در لرستان برتر شدند.
درخشش خبرنگاران ایسنا در نخستین رویداد جایزه ملی جوانی جمعیت در لرستان

به گزارش روابط عممی جهاددانشگاهی لرستان، خبرنگاران ایسنا در نخستین رویداد جایزه ملی جوانی جمعیت در لرستان برتر شدند.

در آیین تجلیل از فعالان حوزه جوانی جمعیت و اختتامیه رویداد ملی جایزه ملی جمعیت استان از خبرنگاران ایسنا به عنوان برگزیده این رویداد تقدیر شد.

۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۲ ، مراسم و آیین تجلیل از فعالان حوزه جوانی جمعیت و اختتامیه رویداد جایزه ملی جمعیت استان با حضور دکتر منعمی معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری لرستان، حجت الاسلام والمسلمین قدرتی مدیرکل تبلیغات اسلامی استان، سید آرش قیاسیان مدیرکل ورزش و جوانان، محسن اسدبیگی مدیرکل بیمه سلامت و دیگر مسئولان استانی برگزار و از ابراهیم شریفی و آزیتا یوسفیان به عنوان برگزیده رویداد جایزه ملی جمعیت استان تجلیل شد.

این مراسم به همت اداره کل ورزش و جوانان استان، اداره کل امور بانوان استانداری لرستان و موسسات مردم نهاد استان برگزار شد.

گفتنی است، در آیین تجلیل از فعالان حوزه جوانی جمعیت و اختتامیه رویداد ملی جایزه ملی جمعیت استان از رئیس جهاد دانشگاهی لرستان به عنوان برگزیده این رویداد تقدیر شد.

کلید واژه ها: جهاددانشگاهی لرستان