هجدهمین دوره طرح ملی ایران مرز پرگهر در خراسان جنوبی برگزار شد

۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۲ | ۱۴:۱۶ کد : ۵۷۲۱۱ فرهنگی
به همت مرکز گردشگری، علمی و فرهنگی سازمان دانشجویان و  معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی خراسان‌جنوبی دومین دوره از هجدهمین مرحله طرح ملی ایران مرز پرگهر برگزار شد.
هجدهمین دوره طرح ملی ایران مرز پرگهر در خراسان جنوبی برگزار شد

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی خراسان جنوبی، هجدهمین دوره طرح ملی ایران مرز پرگهر به مناسبت هفته جهانی موزه و میراث فرهنگی برگزار شد و دانشجویان علمی کاربردی جهاد دانشگاهی مرکز بیرجند از بافت تاریخی بیرجند؛ مدرسه شوکتیه، پست خانه قدیمی بیرجند، آب انبار محسن زاده، خانه هادوی ، خانه پردلی و موزه لباس و موزه مشاهیر استان بازدید کردند.

حمید مرادی، معاون فرهنگی واحد هدف از اجرای این طرح را آشناسازی دانشگاهیان و نخبگان دانشگاهی با پروژه های صنعتی و فناورانه و همچنین آثار و مواریث فرهنگی و طبیعی در راستای خودباوری ملی و خودآگاهی معرفی کرد.

وی ادامه داد: در این طرح علاوه بر بازدیدهای مرسوم دوره های گذشته، بازدید از شرکت های دانش بنیان شاخص، کسب و کارهای نوآورانه و دیجیتالی، کسب و کارهای کوچک و مشاغل خانگی شاخص و مراکز کارآفرینی موفق نیز انجام می‌گیرد.

کلید واژه ها: جهاددانشگاهی خراسان جنوبی