با حضور رییس جهاددانشگاهی؛

روابط عمومی‌های برتر واحدهای سازمانی جهاددانشگاهی معرفی و تقدیر می شوند

۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۲ | ۱۰:۴۵ کد : ۵۷۱۳۳ عمومی تاپ خبر
در مراسمی با حضور رییس جهاددانشگاهی، روابط عمومی‌های برتر واحدهای سازمانی این نهاد معرفی و تقدیر می شوند.
روابط عمومی‌های برتر واحدهای سازمانی جهاددانشگاهی معرفی و تقدیر می شوند

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی، همزمان با هفته « ارتباطات و روابط عمومی» به‌منظور تقدیر و پاسداشت فعالیت حوزه روابط عمومی در واحدهای سازمانی جهاددانشگاهی، در مراسمی با حضور دکتر حسن مسلمی نائینی رییس جهاددانشگاهی و پیشکسوتان و بازنشستگان این حوزه، روابط عمومی‌های برتر واحدهای سازمانی این نهاد معرفی و تقدیر می شوند.

هر ساله روابط عمومی واحدهای سازمانی جهاددانشگاهی که بر مبنای ارزیابی‌های به عمل آمده در بازه یکساله، بهترین عملکرد را داشته باشند به عنوان روابط عمومی‌های برتر این نهاد معرفی و تقدیر می‌شوند.

گفتنی است، مراسم امسال روز یکشنبه 31 اردیبهشت‌ماه 1402 ساعت 11 صبح در دفتر مرکزی این نهاد برگزار خواهد شد و روابط عمومی‌های واحد‌های سازمانی جهاددانشگاهی می‌توانند از طریق ارتباط برخط، این مراسم را مشاهده کنند.

کلید واژه ها: روز روابط عمومی