دکتر بیجندی مطرح کرد:
حل مشکلات اشتغال با هماندیشی بین دستگاهی در کشور
به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی استان گیلان، دکتر بیجندی رییس سازمان تجاری سازی فناوری و اشتغال دانش آموختگان جهاددانشگاهی در بازدید از این واحد اظهار کرد: بخش آموزش سازمان جهاددانشگاهی گیلان در یک سال اخیر رشد بسیار خوبی داشته است و این حوزه به نسبت در جذب فراگیران، تنوع رشتهها و خدماتی که به جامعه ارائه میدهند، رشد و نمو بهتری پیدا کرده است.
دکتربیجندی با توجه به تعداد مراکز آموزشی کوتاه مدت در گیلان ادامه داد: جای کار دارد تا با همت و برنامهریزی همکاران در آینده نزدیک شاهد رشد مراکز کوتاه مدت، تخصصی و مهارتی جهاد دانشگاهی در سطح استان گیلان باشیم.
وی بیان کرد: با کمک مدیران محلی در زمان کمتری خواهیم توانست همه سطح استان را تحت آموزش تخصصی و مهارتی قرار دهیم و هر چه بیشتر از خدمات آموزشی در این حوزهها بهرهمند شویم.
رییس سازمان تجاری سازی فناوری و اشتغال دانش آموختگان جهاد دانشگاهی کشور تصریح کرد: خوشبختانه نگاه آموزش های اشتغال محوردر گیلان حاکم است که نگاه بسیار ارزشمندی است و سازمان جهاددانشگاهی گیلان به طور ویژه به این موضوع پرداخته و در حال تلاش و فعالیت است.
وی با اشاره به نمو نوآوری و خلاقیت در آموزشهای کوتاه مدت گیلان افزود: در بحث نوآوری در آموزش قدم های بسیار مثبتی در این سازمان برداشته شده است و امیدواریم به زودی اثرات مهم آن را در حوزه اشتغال گیلان ببینیم.
دکتربیجندی وجود همدلی و کارتیمی در فضای جهاد دانشگاهی گیلان را ارزشمند دانست و تصریح کرد: در این سازمان حوزههای مختلف همفکری و هماندیشی خوبی دارند و قطعا این همفکری ها موجب رشد و ارتقاء بیش از پیش مجموعه خواهد شد.
وی به برگزاری ششمین آزمون استخدامی فراگیر دستگاههای دولتی و سازمانها که برای اولین بار به جهاددانشگاهی از سوی سازمان امور ادرای و استخدامی واگذار شده است، اشاره کرد و گفت: این آزمون در 17اسفندماه سالجاری در همه 31 استان با 227هزار داوطلب در چهار هزار و 800فرصت شغلی برگزار خواهد شد.
وی با بیان اینکه در حال حاضر تلاش زیادی برای حل مشکل اشتغال در کشور توسط دستگاه های مختلف متولی در حال انجام است،گفت: برای حل مشکلات اشتغال نیاز به همافزایی و هم اندیشی بین دستگاهی در کشور داریم. برخی مواقع متاسفانه موازی کاریها باعث می شوند علیرغم محدودیت منابع شاهد اتلاف منابع باشیم.
رییس سازمان تجاری سازی فناوری و اشتغال دانش آموختگان جهاددانشگاهی اضافه کرد: توجه به آموزش های مهارتی و تخصصی مورد نیاز جامعه و همچنین شناسایی فرصتهای اشتغال از راهکارهای برون رفت از مشکلات اشتغال کشور است و باید جامعه را به سمت بازارسازی برای خدمات و محصولات سوق دهیم تا حوزه اشتغال کشور نجات یابد.
وی اظهار کرد: در استان گیلان حوزههای گردشگری و صنایع دستی میتوانند در ایجاد اشتغال پایدار نقش موثری ایفا کنند و باید به صورت علمی و حرفهای به این بخش ها ورود شود. همه دستگاههای متولی عملیاتی در این حوزه ورود کنند و قطعا در این حوزه نهادهای توسعه ای و واسطهای مانند جهاد دانشگاهی که در همه دنیا به عنوان حلقه واسط و تسهیلگر ورود پیدا میکنند، می توانند نقش موثری در تحقق این امر ایفا کنند.
دکتربیجندی گفت: البته مراکز دانشگاهی قطعا باید در ساختار آموزشی و برنامه درسی خود تحول اساسی ایجاد کنند تا بتوانند فارغالتحصیلانی مبتنی بر نیاز بازار، جامعه، صنعت و... تحویل دهند.
نظر شما :