انتصاب دکتر رضا غفارزادگان بعنوان عضو شورای راهبردی گیاهان دارویی

۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۲ | ۰۹:۵۹ کد : ۵۶۹۰۴ پژوهش و فناوری
دکتر خیام نکویی، معاون وزیر و رییس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی با صدور حکمی ، دکتر رضا غفارزادگان را بعنوان شورای راهبردی گیاهان دارویی منصوب کرد.
انتصاب دکتر رضا غفارزادگان بعنوان عضو شورای راهبردی گیاهان دارویی

به گزارش روابط عمومی پژوهشکده گیاهان دارویی جهاددانشگاهی، دکتر خیام نکویی، معاون وزیر و رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی با صدور حکمی ، دکتر رضا غفارزادگان را بعنوان شورای راهبردی گیاهان دارویی ،منصوب کرد.

در متن این حکم آمده است:

با عنایت به تجارب ارزنده پژوهشی  و اجرایی جنابعالی به موجب این ابلاغ ، بعنوان عضو شورای راهبردی گیاهان دارویی منصوب میشوید. وظیفه اصلی این شورا اتخاذ راهبردها و مجموعه اقدامات لازم در جهت جلوگیری از خام فروشی و ایجاد ارزش افزوده در فرایند زنجیره ارزش گیاهان دارویی و نفوذ دانش و فناوری در حوزه های مرتبط با گیاهان دارویی از طریق هدایت کلیه ظرفیتها و توانمندیهای تحقیقاتی و اجرایی کشور میباشد.

امید است در سایه الطاف الهی و همفکری و همدلی با دیگر اعضا در جهت پیشبرد اهداف و برنامه های این شورا موفق و موید باشید.

کلید واژه ها: پژوهشکده گیاهان دارویی جهاددانشگاهی