ورود مجله وب پژوهی به فرآیند ارزیابی و رتبه بندی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری

۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۲ | ۰۹:۱۳ کد : ۵۶۶۹۹ فرهنگی
ورود مجله وب پژوهی به فرآیند ارزیابی و رتبه بندی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی، با اعلام مدیر کل سیاست گذاری و برنامه‌ریزی امور پژوهشی وزارت علوم، «مجله وب پژوهی» دانشگاه علم و فرهنگ جهاددانشگاهی تاییدیه وزارت علوم را دریافت کرد و در فرآیند ارزیابی و رتبه‌بندی قرار گرفت.

بر این اساس، نام مجله وب‌پژوهی همینک در سامانه نشریات علمی وزارت علوم به نشانی journals.msrt.ir وارد شده است.

نام مجله وب پژوهی در بخش «آخرین نشریاتی که گواهی ورود به فرایند ارزیابی و رتبه‌بندی را اعلام کرده اند» درج شده است. همچنین در بخش جستجوی نشریات، نام انگلیسی مجله (یا تنها واژه web) را جستجو کنید، مشخصات مجله نمایش داده می‌شود.

مجله وب پژوهی به زبان انگلیسی است و با عنوان " International Journal of Web Research"به نشانی ijwr.usc.ac.ir فعال است. مجله وب پژوهی در تمام ایام سال مقاله جذب می‌کند.

گفتنی است، محورهای مجله وب پژوهی شبیه به محورهای کنفرانس وب پژوهی است و تمام مقالاتی که به نوعی در حوزه وب هستند را در بر می‌گیرد.