حضور سازمان انتشارات جهاددانشگاهی در نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران / اجرای برنامه های فرهنگی و رونمایی کتاب

۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۲ | ۱۴:۲۱ کد : ۵۶۶۷۵ فرهنگی تاپ خبر
آثار سازمان انتشارات جهاددانشگاهی در دو بخش حضوری و مجازی سی و چهارمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران عرضه خواهد شد.

به گزارش روابط عمومی سازمان انتشارات جهاددانشگاهی، بیش از ۵۰۰ عنوان کتاب از سوی سازمان انتشارات جهاددانشگاهی و شعب آن در سراسر کشور با موضوعات مختلف علوم انسانی، علوم پایه، فنی و مهندسی، کشاورزی و منابع طبیعی، علوم پزشکی و هنر و معماری در سی و چهارمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران عرضه خواهد شد.

همزمان با برپایی سی و چهارمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران دو نشست تخصصی برگزار می‌شود. نشست «نظریه‌‍‌پردازی داده‌بنیاد و کاربست‌های آن در علوم انسانی» با حضور دکتر الهام ابراهیمی و همکاران،۲۱ اردیبهشت ساعت ۱۴ الی ۱۵:۳۰ و «روش تحقیق در علوم انسانی: نقد و بررسی کتاب آمار اجتماعی» با حضور دکتر احسان شاه‌قاسمی و همکاران،۲۴ اردیبهشت ساعت ۱۴ تا ۱۵:۳۰در سرای علمی، فرهنگی، دانشگاهی نمایشگاه کتاب واقع در رواق غربی، طبقه همکف خواهد بود.

در بخش مجازی نمایشگاه، در سامانه  ketab.ir   نیز کتاب‌های سازمان انتشارات جهاد دانشگاهی عرضه می شود.

گفتنی است، غرفه سازمان انتشارات جهاد دانشگاهی در سالن۲ ناشران دانشگاهی،  غرفه ۱۰۹ واقع است.

کلید واژه ها: سازمان انتشارات جهاددانشگاهی