سرپرست پارک علم و فناوری کرمانشاه خبر داد:

راه اندازی اولین پردیس سلامت در استان کرمانشاه

۰۹ اسفند ۱۳۹۷ | ۱۲:۰۴ کد : ۵۶۶۲ تجاری سازی و اقتصاد دانش بنیان
دکترخان احمدی در نشست مشترک مسوولان مرکز رشد و نمایندگان TDO از را ه اندازی پردیس سلامت استان کرمانشاه خبر داد.
راه اندازی اولین پردیس سلامت در استان کرمانشاه

 

 به گزارش روابط عمومی پارک علم و فناوری کرمانشاه ، سرپرست پارک علم و فناوری کرمانشاه در نشست مشترک مسوولان مرکز رشد و نمایندگان TDOدر دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه از را ه اندازی پردیس سلامت استان کرمانشاه خبر داد و گفت : پارک علم و فناوری در راستای ایفای نقش کلیدی خود  به عنوان هاب توسعه کسب و  کارهای فناورانه  استان برنامه های مختلفی را تدوین و در حال اجرا دارد.

در این نشست  که در سالن شهید نوروز نژادپارک علم و فناوری کرمانشاه برگزار شد، دکتر معصومه خان احمدی ضمن بیان خدمات و بسترهای حمایتی پارک جهت توسعه اکوسیستم فناوری در استان  گفت: پردیس سلامت ساختارمشترک بین پارک و دانشگاه علوم پزشکی است که با هدف ارائه خدمات حمایتی جهت ایجاد و توسعه حرفه های جدید در حوزه سلامت به کارآفرینان شکل می گیرد .

دکترخان احمدی تصریح کرد: پردیس سلامت برنامه مشترک وزارت علوم  تحقیقات و فناوری و وزارت بهداشت  درمان وآموزش پزشکی ست که در راستای ایجاد پارک تخصصی در حوزه سلامت راه اندازی می شود .

  وی ادامه داد:  این مرکز در قالب  حمایت از شرکت های منتهی به ایجاد فن آوری سلامت و  توسعه اقتصاد مبتنی بر دانش فعالیت می کند.

 دکترخان احمدی در ادامه با اشاره به اینکه پردیس سلامت با  حمایت و پشتیبانی از ایده های نوین و فناوری بنیان به منظور تجاری سازی حوزه سلامت  راه اندازی می شود گفت: این نخستین پردیس سلامت در استان خواهد بود .

سرپرست پارک علم و فناوری کرمانشاه در ادامه با بیان اینکه تلاش در جهت توانمند سازی و ارتقاء فعالیت های فن آفرینانه و کارآفرینانه، ایجاد شرایط مناسب در جهت تجاری سازی محصولات حوزه سلامت به شبکه های مورد نیاز و معرفی به بازار مناسب، تامین فضای فیزیکی (کارگاهی، آزمایشگاهی و اداری) مورد نیاز  واحدهای فناور، بکار گیری کلیه ظرفیت های نیروهای متخصص درخصوص ارائه خدمات مشاوره ای–تخصصی بخشی از اقدامات قابل اجام در پردیس سلامت خواهد بود، گفت: ایجاد این پردیس تحول قابل توجهی در حوزه فناوری سلامت دارد.

وی در ادامه با اشاره به  ضرورت ارتباط بیشتر با اساتید دانشگاه علوم پزشکی استان در راستای استفاده از دانش و توان علمی آنها برای رفع نیازهای فناورانه صنایع غذایی و دارویی و راهبری استارت آپ های مرتبط  با این حوزه ، گفت: دانشگاه علوم پزشکی نیز می تواند از بستر مهیا شده تفاهم نامه های تسهیل فرایندهای توسعه کسب و کار های دانش بنیان و فناورانه پارک با سایر دستگاه های اجرایی  استفاده کند .

در پایان این نشست مسوولان مرکز رشد سلامت دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه به گفت و گو درخصوص حمایت های پارک علم و فناوری و همکاری مشترک در جهت هم افزایی بیشتر پرداختند.


نظر شما :