تمدید مهلت شرکت در مسابقه «بهاران» تا ۲۰ اردیبهشت ماه

۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۲ | ۱۶:۴۷ کد : ۵۶۴۳۸ فرهنگی
از سوی معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی مهلت شرکت مسابقه بزرگ «بهاران» (ویژه جهادگران و خانواده آنان) تا ۲۰ اردیبهشت ماه تمدید شد..
تمدید مهلت شرکت در مسابقه «بهاران» تا ۲۰ اردیبهشت ماه

به گزارش روابط عمومی سازمان دانشجویان ایران، معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی با همکاری سازمان دانشجویان جهادداشگاهی به مناسبت فرارسیدن بهار طبیعت و بهار قرآن مسابقه بزرگ "بهاران" را ویژه جهادگران و خانواده آنان برگزار می کند.

این مسابقه با محوریت لحظه تحویل سال، عید نوروز و ماه مبارک رمضان و در 5 محور (عکاسی با موبایل، فیلم با موبایل، سوال تصویری، دلنوشته، خاطره نویسی) برگزار می شود.

جوایز این مسابقه شامل: 10 جایزه 40 میلیون ریالی، 10 جایزه 20 میلیون ریالی و 5 جایزه 10 میلیون ریالی برای برگزیدگان است.

علاقه مندان می‌توانند تا 20 اردیبهشت 1402  نسبت به ارسال آثار و شرکت در آزمون با مراجعه به آدرس اقدام کنند.

همچنین برای کسب اطلاعات بیشتر به سایت www.roytab.ir مراجعه کنند.