همکاری ۵۶۰ مدرس با مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی در مشهد

۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۲ | ۱۱:۲۷ کد : ۵۶۳۷۷ آموزش و کارآفرینی
رییس مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد گفت: در طی یکسال تحصیلی در حدود ۵۶۰ مدرس با مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد همکاری می‌کنند.
همکاری  ۵۶۰ مدرس با مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی در مشهد

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی، مهندس احمد افزوغی با بیان این مطلب افزود: در طی یکسال تحصیلی در حدود 560 مدرس با مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد همکاری می‌کنند.

وی با تاکید بر این که همواره سعی می کنیم تا از بهترین مدرسان در مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد استفاده کنیم، ادامه داد: 90 درصد مدرسان این مرکز دارای مدرک تحصیلی ارشد و دکتری می‌باشند.

به گفته رئیس مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد، از مدرسان که تخصص دانشگاهی فعال بازار کار می باشند در مرکز استفاده می‌کنیم.

افروغی بیان کرد: پذیرفته شدن فارغ التحصیلان این مرکز در مقاطع ارشد دانشگاه‌های دولتی درجه یک و همچنین جذب آنها در بازار کار، نشان از کیفیت آموزشی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد دارد.

کلید واژه ها: سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی