اجرای طرح پژوهشی «کسب دانش فنی استخراج، جداسازی و تولید فروکتوز از خرمای ضایعاتی» توسط جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، فاز آزمایشگاهی طرح پژوهشی «کسب دانش فنی استخراج، جداسازی و تولید فروکتوز از خرمای درجه سه در دو فاز آزمایشگاهی و پایلوت» توسط دکتر حامد صابریان مدیر مرکز خدمات تخصصی کشاورزی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان با اخذ تأییدیه کارفرما وارد فاز بعدی شد.
صابریان اظهار کرد: میزان شیرینی فروکتوز از شکر بیشتر است به گونه ای که اگر شکر را به عنوان مبنا با شاخص شیرینی 1 در نظر بگیریم، شیرینی فروکتوز حدود 7/1 و شیرینی گلوکز حدود 7/0 برابر شکر است. از طرفی، خرماهای ضایعاتی سرشار از فروکتوز و گلوکز و اندکی ساکارز می باشند. لذا، هدف از این تحقیق تولید شربت فروکتوز 42 و 55 % از ضایعات خرما به عنوان جایگزینی مناسب برای شکر در صنایع غذایی بود.
نظر شما :