به همت معاونت آموزشی جهاددانشگاهی زنجان محقق شد؛

برگزاری ۷۸ عنوان دوره برای کارکنان شهرداری زنجان

۰۹ اردیبهشت ۱۴۰۲ | ۱۲:۲۴ کد : ۵۶۳۲۰ آموزش و کارآفرینی
معاونت آموزشی جهاددانشگاهی زنجان اقدام به برگزاری ۷۸ عنوان دوره برای کارکنان شهرداری زنجان کرد.
برگزاری ۷۸ عنوان دوره برای کارکنان شهرداری زنجان

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی زنجان ، بر اساس تفاهم‌نامه فی ما بین دفتر امور شهری و شوراهای استانداری و جهاددانشگاهی زنجان و نیز قرارداد همکاری با شهرداری زنجان، مقرر شد 78 عنوان دوره ضمن خدمت عمومی و تخصصی به صورت حضوری، آنلاین و آفلاین برای کارکنان شهرداری زنجان برگزار شود که این دوره‌ها از شهریورماه سال گذشته آغاز و امسال نیز برخی از این دوره‌ها در حال برگزاری است.
گفتنی است، با برگزاری دوره‌های ضمن خدمت کارکنان شهرداری زنجان توسط معاونت آموزشی جهاددانشگاهی زنجان تعداد 154 هزار 864 نفر ساعت از این دوره‌ها بهره‌مند شده و در پایان، برای افرادی که حائز شرایط بوده و نمره قبولی را کسب کردند، گواهی‌نامه صادر شد.
یکی از ویژگی‌های بارز دوره‌های ضمن خدمت کارکنان شهرداری زنجان، حضور اساتید مجرب دانشگاهی از استان و نیز برخی از مدرسان بنام کشور در این دوره‌ها بود که باعث شد سطح کمی و کیفی این دوره‌ها بالا رفته و مسئولان استانداری، شهرداری و کارکنان این نهاد از کم و کیف برگزار دوره‌های مذکور رضایت داشته باشند.

کلید واژه ها: جهاددانشگاهی زنجان