با حضور معاون رئیس جمهور؛

تفاهم نامه تشکیل خانه خلاق و نوآوری بنیاد شهید و امور ایثارگران در پارک علم و فناوری استان کرمانشاه امضاشد

۰۹ اردیبهشت ۱۴۰۲ | ۱۰:۱۰ کد : ۵۶۳۰۳ فرهنگی
با حضور معاون رئیس جمهور، تفاهم نامه تشکیل خانه خلاق و نوآوری بنیاد شهید و امور ایثارگران در پارک علم و فناوری استان کرمانشاه امضاشد.
تفاهم نامه تشکیل خانه خلاق و نوآوری بنیاد شهید و امور ایثارگران در پارک علم و فناوری استان کرمانشاه امضاشد

 به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی کرمانشاه، مراسم امضا تفاهم نامه در نشست نخبگان، سرآمدان و تشکل های شاهد و ایثارگر استان کرمانشاه با حضور دکتر قاضی زاده هاشمی معاون رییس جمهور و رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران کشور، دکتر صحرایی، استاندار کرمانشاه، دکتر آزادی رییس پارک علم و فناوری استان کرمانشاه   دکتر شهیدی مدیرکل بنیاد شهید و ایثارگران استان  و جمعی از مدیران استان8 اردیبهشت در سالن شهدای دولت استانداری برگزار شد.

معاون رئیس جمهور و رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: جامعه ایثارگران امروز هم در حال ایثار و فداکاری‌ و تلاش برای خنثی کردن توطئه‌های دشمنان هستند.

دکتر سیدامیرحسین قاضی زاده هاشمی، در نشست با نخبگان، سرآمدان و تشکل های شاهد و ایثارگر استان کرمانشاه در استانداری کرمانشاه با بیان اینکه روی ایثارگران حساب ویژه باز می کنیم، گفت: همین امروز هم بخش بزرگی از وظایف حفاظت و صیانت از انقلاب بر دوش ایثارگران است.

معاون رئیس جمهور و رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: ایثارگران امروز در جبهه دیگری که عرصه جنگ نرم است، در  قالب‌های دیگری مثل جهاد اقتصادی، جهاد تبیین و ... در حال تلاش برای خنثی کردن توطئه‌های دشمنان هستند.

قاضی زاده هاشمی ادامه داد: باید به جامعه معرفی کنیم که ایثارگران کماکان در حال ایثار و فداکاری هستند.

وی اشاره ای هم به جو حاکم بر جامعه که متاثر از القائات دشمنان است، داشت ‌و گفت: اگر امروز فرزند شهید ما سر کلاس درس دانشگاه ایثارگر بودن خود را برای دور شدن از اتهام سهمیه ای بودن کتمان می کند، به این دلیل است که ما به جامعه نگفته ایم که حجم زیادی از بار مدیریت امروز کشور بر دوش ایثارگران است و تلاش های جامعه ایثارگری را به خوبی معرفی نکرده‌ایم. 

رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران در ادامه اشاره ای هم به مشکلات اشتغال خانواده شهدا و ایثارگر داشت و گفت: واقعیت این است که حجم استخدام دولتی کم است و اگرچه در استخدام‌ها همیشه اخذ سهمیه از سوی بنیاد شهید دنبال می شود، اما برای حل مشکل اشتغال باید بخش خصوصی را تقویت کنیم.

وی با بیان این که برای حل مشکل اشتغال فرزندان شاهد و ایثارگر  نیاز به یک موتور محرک تولید شغل داریم، گفت: در جهت به کار انداختن این موتور محرک باید تسهیلات اشتغال‌ زایی را از تسهیلات خرد به سمت حمایت از کارآفرینان ببریم.

 وی با اشاره به شناسایی هزار استارتاپ ایثارگر در کشور، گفت: به دنبال توسعه مشاغل با ارزش افزوده بالا از طریق جامعه ایثارگری هستیم.

وی در ادامه قهرمانی های مردم کرمانشاه در دوران دفاع مقدس را در کشور زبانزد دانست و گفت: نقش مردم کرمانشاه در دوران دفاع مقدس برجسته است.

استان کرمانشاه با ۲ میلیون نفر جمعیت، ۳۷۱ کیلومتر مرز مشترک با کشور عراق دارد، مردم این استان ۳۰ هزار ایثارگر شامل ۹ هزار و ۸۰۰ شهید، ۲۲ هزار جانباز و هزار و ۷۵۰ آزاده تقدیم انقلاب اسلامی کرده است. 

کلید واژه ها: سازمان جهاددانشگاهی کرمانشاه


نظر شما :