اجرای تفاهم‌نامه همکاری جهاددانشگاهی زنجان با اداره‌کل ورزش و جوانان استان

۰۶ اردیبهشت ۱۴۰۲ | ۰۹:۰۴ کد : ۵۶۲۲۹ آموزش و کارآفرینی
تفاهم‌نامه همکاری جهاددانشگاهی زنجان با اداره‌کل ورزش و جوانان استان زنجان در قالب سلسله نشست‌های علمی و تخصصی اجرا شد.
اجرای تفاهم‌نامه همکاری جهاددانشگاهی زنجان با اداره‌کل ورزش و جوانان استان

به گزارش روابط‌عمومی جهاددانشگاهی زنجان، بر اساس انعقاد این تفاهم‌نامه مقرر شده است بیش از 20 دوره در قالب محورهای مختلف برگزار شود که تاکنون چندین دوره از طرح آموزشی نشست‌های علمی - تخصصی توسط معاونت آموزشی و کارآفرینی جهاددانشگاهی زنجان برگزار شده و قرار است تا پایان اردیبهشت‌ماه امسال مابقی دوره‌ها طبق زمان‌بندی تدوین شده به انجام برسد.

این نشست‌ها در قالب دو سند بالادستی «بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی» و «سند تحول دولت مردمی» در حال برگزاری است که در بخش بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی، محورهایی چون علم و پژوهش، معنویت و اخلاق، اقتصاد، عدالت و مبارزه با فساد، استقلال و آزادی، عزت ملی و روابط خارجی و مرزبندی با دشمن و نیز سبک زندگی گنجانده شده است.

در بخش سند تحول دولت مردمی نیز موضوعاتی چون حوزه اجتماعی و سلامت جوانان، موضوعات حوزه تولید و اشتغال، موضوعات زیرساختی حوزه جوانان، موضوعات حوزه آموزش و موضوعات حوزه فرهنگ و هنر مطرح است.

محور مشارکت اجتماعی به همراه خانواده و فرزندآوری، بانوان، مهاجرت، سلامت، ورزش و گردشگری مربوط به موضوعات حوزه اجتماعی و سلامت جوانان، محورهای محیط کسب و کار، مهارت و اشتغال و فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان مربوط به موضوعات حوزه تولید و اشتغال، محورهای مسکن و شهرسازی و کشاورزی مربوط به موضوعات زیرساختی حوزه جوانان، محور علم و آموزش عالی مربوط به موضوعات حوزه آموزش و در نهایت محور سبک زندگی و رفتار اجتماعی جوانان مربوط به موضوعات حوزه فرهنگ و هنر خواهد بود.