سرپرست مرکز آموزش علمی ـ کاربردی جهاددانشگاهی در شیراز منصوب شد

۰۵ اردیبهشت ۱۴۰۲ | ۱۰:۰۶ کد : ۵۶۲۰۰ آموزش و کارآفرینی
طی حکمی، اکبر زاهدیان نژاد به‌عنوان سرپرست مرکز آموزش عالی علمی ـ کاربردی جهاددانشگاهی شیراز منصوب شد.
سرپرست مرکز آموزش علمی ـ کاربردی جهاددانشگاهی در شیراز منصوب شد

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی فارس، طی حکمی از سوی محمدعلی گودرزی، رییس مؤسسه آموزش عالی علمی ـ کاربردی، اکبر زاهدیان‌نژاد به عنوان سرپرست مرکز آموزش عالی علمی ـ کاربردی جهاددانشگاهی شیراز منصوب شد.

در بخش‌هایی از این حکم خطاب به زاهدیان‌نژاد آمده است: «با توجه به تخصص و تعهد جنابعالی و با استناد به موافقت کارگروه انتصاب واحد استانی به صورت تمام وقت به عنوان سرپرست مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی شیراز منصوب می‌شوید.

امید است با استعانت از خداوند متعال و هماهنگی و همکاری با واحدهای استانی دانشگاه جامع و استفاده از ظرفیت و توان تخصصی مجموعه جهاددانشگاهی و پتانسیل‌های استان پاسخگوی نیازی استان به نیروی کار ماهر باشید».

کلید واژه ها: جهاددانشگاهی شیراز