عضویت جهاددانشگاهی فارس در شورای راهبری امور اقتصادی استان

۳۰ فروردین ۱۴۰۲ | ۱۵:۵۰ کد : ۵۶۱۰۷ عمومی
جهاددانشگاهی فارس به عضویت شورای هم‌فکری و راهبری امور اقتصادی استان فارس درآمد.
عضویت جهاددانشگاهی فارس در شورای راهبری امور اقتصادی استان

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی فارس، پنجمین نشست شورای هم‌فکری و راهبری امور اقتصادی استان فارس امروز، 30 فروردین‌ماه با حضور جمعی از مسئولان، صاحب‌نظران و فعالان اقتصادی استان در سالن شهید سلیمانی استانداری فارس برگزار شد.

نشست مذکور با دستور کار بررسی راهکارهای تحقق منویات رهبر معظم انقلاب در راستای نام‌گذاری شعار سال «مهار تورم و رشد تولید» و همچنین ارائه کتاب «رتبه‌بندی شاخص‌های اقتصادی ـ اجتماعی استان‌ها با تأکید بر استان فارس» جهت بررسی و ارائه نقطه نظرات برای جلسات بعدی برگزار شد.

در این نشست امیرحسین استقلال رییس جهاددانشگاهی فارس نیز به عنوان عضو شورای هم‌فکری و راهبری امور اقتصادی استان فارس نظرات و پیشنهادات خود را در رابطه دستور کار مرتبط با جلسه مطرح کرد.

کلید واژه ها: جهاددانشگاهی فارس شورای راهبری امور اقتصادی استاند