انتصاب معاون پژوهش و فناوری جهاددانشگاهی خراسان رضوی

۲۹ فروردین ۱۴۰۲ | ۱۴:۴۴ کد : ۵۶۰۵۷ عمومی
رییس سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی، در طی حکمی، معاون پژوهش و فناوری این سازمان را منصوب کرد.
انتصاب معاون پژوهش و فناوری جهاددانشگاهی خراسان رضوی

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی، دکتر حمیدرضا بیدخوری در طی حکمی، دکتر هادی رفیعی را به عنوان معاون پژوهش و فناوری سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی منصوب نمود.

در بخشی از این حکم آمده است که:
این سازمان سابقه درخشانی در فعالیت‌های پژوهشی و توسعه فناوری در زمینه‌های گردشگری و توسعه، صنایع غذایی، فنی و مهندسی، زیست فناوری صنعتی و علوم پزشکی دارد که امیدوارم در این دوره ارتقا یابد.

تنوع هدفمند زمینه‌های فعالیت پژوهشی در این نهاد، فرصتی استثنایی برای هم افزایی و ورود به عرصه‌های میان رشته‌ای ایجاد کرده است و راهبری آن از ماموریت‌های اصلی معاونت پژوهش و فناوری محسوب می‌شود.

کاربست دستاوردهای فناورانه در زندگی مردم شریف ایران خصوصا اقشار کمتر برخوردار از دغدغه‌های همیشگی و کنونی رهبر معظم انقلاب است که لازم است بیش از گذشته مورد توجه ویژه معاونت پژوهش و فناوری قرار گیرد.

گفتنی است که دکتر حمیدرضا بیدخوری در طی نامه‌‌ای جداگانه از زحمات دکتر محمدعلی خلیلی‌فر، معاون سابق پژوهش و فناوری سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی که به درجه بازنشستگی نائل آمده است قدردانی نمود.

کلید واژه ها: جهاددانشگاهی خراسان رضوی