برگزاری بیست‌وهشتمین گردهمایی روسای مراکز آموزش علمی ـ کاربردی جهاددانشگاهی/جایگاه مراکز آموزش علمی ـ کاربردی این نهاد بالاتر از میانگین کشوری است

۲۸ فروردین ۱۴۰۲ | ۱۴:۱۳ کد : ۵۶۰۰۹ آموزش و کارآفرینی
در بیست‌وهشتمین گردهمایی روسای مراکز آموزش علمی ـ کاربردی جهاددانشگاهی بیان شد: میانگین نمره ارزیابی مراکز جهاددانشگاهی بالاتر از میانگین سایر مراکز است.

به گزارش روابط عمومی موسسه آموزش عالی علمی ـ کاربردی جهاددانشگاهی، بیست‌وهشتمین گردهمایی روسای مراکز آموزش علمی ـ کاربردی جهاددانشگاهی، با حضور رییس و معاونان موسسه، روسای مراکز، و دکتر مهدی رحمانی مدیرکل نظارت ارزیابی و تضمین کیفیت دانشگاه جامع علمی ـ کاربردی، یکشنبه 27 فروردین 1402 با دستور بررسی گزارش پایش و ارزیابی مراکز در سال 1401 برگزار شد.

دکتر محمدعلی گودرزی رییس موسسه، در این گردهمایی با اشاره به سابقه ارزیابی و رتبه‌بندی مراکز در موسسه و دانشگاه جامع علمی ـ کاربردی گفت: ارزیابی مراکز توسط دانشگاه جامع علمی ـ کاربردی در چهار دوره از سال 1397 برگزار شده است که در هر چهار دوره، مراکز جهاددانشگاهی در بین 10 مرکز نخست کشور قرار گرفتند.

گودرزی افزود: نتایج کلی ارزیابی مراکز در سال 1401 نشان می‌دهد که مراکز جهاددانشگاهی امتیازهای خوبی در مقایسه با سایر مراکز کسب کرده‌اند، چراکه حداقل نمره نهایی مراکز علمی ـ کاربردی 67/17 و حداقل نمره مراکز جهاددانشگاهی 3/39 و همچنین حداکثر نمره مراکز علمی ـ کاربردی 15/83 و حداکثر نمره مراکز جهاددانشگاهی 1/80 بوده است.

رییس موسسه آموزش عالی علمی ـ کاربردی جهاددانشگاهی با اشاره به این که جایگاه مراکز جهاددانشگاهی در پایش‌های بعدی می‌تواند بسیار مطلوب‌تر از جایگاه فعلی باشد، گفت: با توجه به تاکید ریاست دانشگاه جامع علمی ـ کاربردی مبنی بر مؤثربودن نتایج این ارزیابی در پذیرش دانشجو در مهر و بهمن سال جاری، ستاد موسسه آموزش عالی علمی ـ کاربردی جهاددانشگاهی رایزنی‌های خود را با دانشگاه افزایش داد و مقرر شد مسئولان حوزه نظارت و سنجش، در اردیبهشت‌ماه فرصت مجدد کوتاهی برای به‌روزرسانیِ مستندات و نمرات اخذشده فراهم آورند.

گودرزی در پایان سخنان خود از شروع فرایند پایش و ارزیابی مراکز زیرمجموعۀ موسسه آموزش عالی علمی ـ کاربردی جهاددانشگاهی در آینده نزدیک خبر داد.

جایگاه بالاتر از میانگین مراکز آموزش علمی ـ کاربردی جهاددانشگاهی

در ادامه این گردهمایی، دکتر مهدی رحمانی مدیرکل نظارت ارزیابی و تضمین کیفیت دانشگاه جامع علمی ـ کاربردی با اشاره به تاریخچه و فرایند ارزیابی و نظارت بر مراکز علمی ـ کاربردی گفت: مراکز جهاددانشگاهی در ارزیابی‌ها امتیاز قابل قبولی به‌دست آورده‌اند اما می‌توانند با تلاش و اهتمام بیشتر، شرایط مطلوب را محقق سازند.

مهندس قادی پاشا معاون دفتر نظارت ارزیابی و تضمین کیفیت دانشگاه جامع علمی ـ کاربردی با اشاره به معیارها و شاخص‌های پایه و متعالی، نتایج ارزیابی مراکز در سال 1401 گفت: میانگین کل طرح پایش، نمره 48 از 100 و میانگین امتیاز مراکز جهاددانشگاهی 55 از 100 است. بنابراین میانگین نمره ارزیابی مراکز جهاددانشگاهی بالاتر از میانگین سایر مراکز است. بنابراین، اغلبِ مراکز جهاددانشگاهی بالاتر از حد متوسط هستند.