برگزاری نخستین نمایشگاه مجازی گردشگری، صنایع دستی و سوغات

۲۸ فروردین ۱۴۰۲ | ۱۰:۲۱ کد : ۵۵۹۸۹ تجاری سازی و اقتصاد دانش بنیان
نخستین جشنواره و نمایشگاه مجازی گردشگری، صنایع دستی و سوغات ایران به همت پارک ملی علوم و فناوری های نرم وصنایع فرهنگی وابسته به جهاددانشگاهی، پس از تعطیلات عید فطر در اردیبهشت ماه سال جاری به مدت یک ماه فعالیت خواهدداشت.
برگزاری نخستین نمایشگاه مجازی گردشگری، صنایع دستی و سوغات

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی، دکتر ابراهیم نبیونی معاون فناوری پارک ملی علوم و فناوری ‌های نرم و صنایع فرهنگی جهاددانشگاهی گفت: یکی از وظایف سازمانی پارک های علم و فناوری، حمایت از ایده ها و استارتاپ ها و همچنین تجمیع آنها کنار یکدیگر است. این مهم باعث شده تا مجموعه ما نیز با همکاری شرکت های مستقر در پارک، نمایشگاه ها و رویدادهای مختلفی در حوزه گردشگری و صنایع دستی برگزار کند.

عضو هیات علمی دانشگاه علم و فرهنگ افزود: سال گذشته به کمک شرکت های مستقر در پارک، نمایشگاه فرهنگی ایران زمین و اختتامیه ایده های برتر در حوزه طلا و جواهر را برگزار کردیم؛ همچنین در پایان سال ۱۴۰۱ نیز نشست هم اندیشی با شرکت های فعال حوزه گیم برگزار کردیم. امسال نیز بنا داریم این رویدادها و نمایشگاه ها را بیشتر از طریق شرکت ها برگزار کنیم و پارک ملی علوم و فناوری ‌های نرم و صنایع فرهنگی به عنوان حامی این برنامه ها در کنار شرکت ها حضور دارد.

وی اظهارداشت: یکی از برنامه های امسال ما، برپایی نمایشگاه مجازی در حوزه گردشگری، صنایع دستی و سوغات است. این نمایشگاه مجازی پس از تعطیلات عید فطر به مدت یک ماه آغاز به کار می کند.

نبیونی به مزایای این نمایشگاه پرداخت و گفت: برپایی چنین نمایشگاهی از چند نظر اهمیت دارد. نخست، تمامی فعالان این حوزه در کشور می توانند بدون حضور در تهران، محصولات و خدمات شان را در این نمایشگاه ارائه دهند، زیرا این نمایشگاه  به صورت مجازی برپا می شود. دوم، شرکت کنندگان می توانند به مدت طولانی خدمات و محصولات شان را در بازار عرضه کنند. سوم، برپایی چنین نمایشگاهی هزینه زیادی برای استارتاپ ها و شرکت دانش بنیان ها ندارد، در نتیجه شرکت کنندگان می تواند با حداقل هزینه در این نمایشگاه شرکت کنند.

معاون فناوری پارک ملی علوم و فناوری ‌های نرم و صنایع فرهنگی جهاددانشگاهی تصریح کرد: قطعا چنین مزایایی جذابیت زیادی برای شرکت ها و استارتاپ ها ایجاد می کند؛ از اینرو مجموعه ما به دنبال این است که این نوع نمایشگاه ها را در حوزه های مختلف بسط و گسترش دهد؛ درواقع این مدل از نمایشگاه ها نباید محدود به حوزه گردشگری، صنایع دستی و سوغات باشد بلکه در حوزه های دیگر نیز باید ورود پیدا کنند.

وی یادآورشد: این نمایشگاه با همکاری معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری و معاونت فناوری و نوآوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و سازمان ها و نهادهایی مانند وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی برپا خواهد شد. فعالان حوزه های گردشگری، صنایع دستی و سوغات می توانند با مراجعه به سایت  WWW.PNTEXPO.IR، سالن و میزان غرفه مورد نیازشان را اعلام کنند. در نهایت بر مبنای این انتخاب می توانند با هماهنگی تیم اجرایی نمایشگاه، فعالیت مجازی‌شان را آغاز کنند.

به گزارش سیناپرس، وی بیان کرد: پیش بینی می شود، در این دور از نمایشگاه حداقل ۱۰۰ استارتاپ حضور پیدا کنند. هرچند هم اکنون برخی نظر مثبت و مساعدی نسبت به برپایی چنین نمایشگاه هایی ندارند اما در صورت استقبال شرکت کنندگان، امکان استمرار این نوع نمایشگاه وجود دارد.


نظر شما :