نشست مشترک روسای جهاددانشگاهی همدان و صندوق بازنشستگی استان

۲۲ فروردین ۱۴۰۲ | ۱۳:۵۰ کد : ۵۵۸۲۲ عمومی
رییس و معاون آموزشی جهاددانشگاهی همدان با رییس صندوق بازنشستگی استان و اعضای هیات امنا خانه امید نهاوند دیدار کردند.
نشست مشترک روسای جهاددانشگاهی همدان و صندوق بازنشستگی استان

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی همدان، روح الله افشار رییس صندوق بازنشستگی استان ضمن ابراز خرسندی از اجرای تفاهم نامه بین دو مجموعه در سال گذشته عنوان کرد: امید است در سال جدید نیز این همکاری ها ادامه داشته باشد.

افشار افزود: با توجه به ظرفیت های شهرستان نهاوند و وجود کثیر قشر جوان تحصیل کرده در شهرستان؛ برگزاری دوره های عمومی و تخصصی آموزشی می تواند در توانمند سازی و اشتغال زایی جوانان تاثیر گذار باشد.

وی همچنین از جهاددانشگاهی درخواست کرد مرکز آموزش های کوتاه مدت را در شهرستان نهاوند در سال جاری با همکاری صندوق راه اندازی کند.

علی کلانترنیا رییس جهاددانشگاهی همدان هم در این نشست گفت: جهاددانشگاهی در سال جاری که به نام "مهار تورم و رشد تولید" نام گذاری شده است، با صندوق بازنشستگی استان همدان در جهت بهره مندی شهروندان شهرستان های استان از دوره های عمومی و تخصصی کوتاه مدت همکاری خواهد کرد.